Jouw vraag beantwoord!

Als je hier bent beland, heb je waarschijnlijk een vraag over je bestelling of ben je op zoek naar verduidelijking over een van onze producten.

Als je een vraag hebt over een specifiek product, vind je alle informatie hieronder.

Wil je meer informatie over een geplaatste bestelling? Klik dan op onderstaande knop om direct bij onze partner Vloak meer informatie op te vragen over je geplaatste bestelling.

DIRECT JE VRAAG STELLEN GA NAAR PRODUCTEN

Veelgestelde Vragen

FAQ

Ben je nog geen klant en heb je een vraag?

image

Je kunt ons mailen op help@briters.nl of bellen binnen kantooruren naar: 085 060 1716. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ben je al klant en heb je een vraag?

image

Je kunt je vraag stellen via Vloak. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Account

Ben je al klant en wil je informatie over je bestellingen of je lidmaatschap?

image

Leuk om te horen dat je al klant bent. Inloggen in je account kan via Vloak. In je account kun je alle informatie vinden over je lidmaatschap en bestellingen.

Wil je je lidmaatschap stopzetten?

image

Geen behoefte meer aan je lidmaatschap of een andere reden? Geen probleem. Je kunt het Briters lidmaatschap te allen tijde opzeggen. Je kunt je lidmaatschap zelf gemakkelijk stopzetten door in je account onder het kopje 'abonnement' op het 'x'-symbool te drukken.

Wil je een levering of leveringstermijn aanpassen?

image

Teveel Briters op voorraad of een weekje niet thuis door vakantie? Je kunt je levering of leveringstermijn aanpassen in je account onder het kopje 'abonnement'. Klik op 'leveringsfrequentie' om de eerstvolgende leverdatum en leveringstermijn aan te passen.

Hoe kom ik aan de factuur?

image

Je kunt de factuur downloaden in je account onder het kopje 'bestellingen'.

Wil je je adresgegevens aanpassen?

image

Heb je een nieuw adres en wil je Briters blijven ontvangen? Je kunt je adresgegevens aanpassen in je account onder 'profiel bewerken'. Je ontvangt de volgende leveringen gewoon weer zoals je gewend bent, maar dan op je nieuwe adres.

Verzending

Hoe worden de Briters verzonden?

image

Briters-producten worden vanuit Nederland verzonden en worden op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Ze worden doorgaans verzonden met DHL of PostNL, met een CO2-neutrale levering.

Wat zijn jullie verzendkosten?

image

Alle bestellingen worden gratis verzonden vanaf €30 naar zowel Nederland als België.

Verzenden jullie naar het buitenland?

image

Momenteel verkopen we alleen in Nederland en België. Mocht je in een ander land wonen en toch interesse hebben in onze producten. Neem dan contact met ons op via help@briters.nl voor de mogelijkheden.

Moet ik thuis zijn om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

image

Voor brievenbuspakketten via PostNL hoef je niet thuis te blijven. Mocht je een grotere bestelling hebben geplaatst, wordt deze geleverd in een grotere doos. Voor deze bestellingen zal je thuis moeten zijn om dit in ontvangst te nemen.

Bestelling

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Hoe kan dit?

image

Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen na het plaatsen van uw bestelling, controleer dan eerst uw spam- of junkmailmap. Het kan zijn dat de e-mail per ongeluk daar is terechtgekomen. Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op via Vloak en vermeld uw ordernummer. We zullen het probleem onderzoeken en u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

image

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u altijd een e-mail met een trackingnummer waarmee u uw pakket kan volgen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, hoe kan dit?

image

Als u uw bestelling nog niet heeft ontvangen binnen de verwachte levertijd, kunt u een bericht sturen via Vloak zodat onze klantenservice het meteen kan onderzoeken. We zullen uw zending volgen en u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar niet compleet, wat nu?

image

Als uw bestelling niet compleet is, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een foto van de pakbon samen met uw vraag naar help@briters.nl. We zullen het probleem dan meteen onderzoeken.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar beschadigd, wat nu?

image

Als uw bestelling beschadigd is aangekomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en stuur een foto van de beschadigde artikelen naar help@briters.nl. We zullen het probleem onderzoeken en een passende oplossing bieden.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb geplaatst?

image

Helaas kunnen we bestellingen niet wijzigen of annuleren nadat ze zijn geplaatst vanwege ons snelle verwerkingsproces. We raden u aan om uw bestelling zorgvuldig te controleren voordat u deze plaatst.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

image

Ja, we bieden een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie voor ons gehele assortiment. Dit betekent dat wanneer u niet tevreden bent, u binnen 30 dagen de Briters producten zonder verdere vragen kan retourneren.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

image

Bekijk de alle informatie over ons retourbeleid op onze website.

Algemene vragen

Wat maakt de Briters producten duurzaam?

image

Briters zet zich in voor duurzaamheid door milieuvriendelijke producten aan te bieden met minimale impact op het milieu.

Hoe draagt Briters bij aan een groenere toekomst?

image

Briters draagt bij aan een groenere toekomst door bewustzijn te vergroten en initiatieven te ondersteunen die gericht zijn op het beschermen van onze planeet.

Welke betaalmethodes bieden jullie?

image

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card. Met Klarna heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen, dit kan dan na 30 dagen na je bestelling.

Wat is de levertijd van Briters producten?

image

Over het algemeen worden bestellingen die vóór 16:00 uur worden geplaatst op werkdagen de volgende werkdag geleverd. Houd er rekening mee dat leveringstijden kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en eventuele feestdagen.

Zijn Briters was producten geschikt voor alle huidtypen?

image

Ja, onze producten zijn geschikt voor alle huidtypen, maar het is belangrijk om te onthouden dat elk huidtype uniek is. Dus, hoewel onze producten ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van verschillende huidtypen, kan individuele ervaring variëren.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de nieuwste acties?

image

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door uw e-mailadres in te voeren op onze website. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwste producten, aanbiedingen en duurzame initiatieven.

Zijn Briters-producten getest op dieren?

image

Nee, wij testen onze producten niet op dieren en maken geen gebruik van ingrediënten die getest zijn op dieren.

Zijn Briters-producten geschikt voor veganisten?

image

Ja, al onze producten zijn veganistisch en vrij van dierlijke ingrediënten.

Kan ik zakelijk Briters inkopen?

image

Neem contact met ons op via help@briters.nl op voor de mogelijkheden voor zakelijk inkopen.

Wasstrips

Wasstrips

Wasstrips

Wat zijn wasstrips precies?

image

Wasstrips is wasmiddel in de vorm van een doekje, deze worden ook wel wasmiddeldoekjes genoemd of wasmiddelstrips. Door de hoge concentratie actieve ingrediënten en het feit dat al het water eruit is gehaald is deze vorm van wasmiddel veel lichter en duurzamer. Om nog meer te weten te komen over hét nieuwe wasmiddel kan je het volledge artikel over wasstrips lezen.

Hoe werken wasmiddel doekjes?

image

Het grote voordeel van de wasstrips is de eenvoudige dosering, voor een normale was gebruik je gewoon 1 strip. Mocht je nou een extra vies wasje hebben kan je 2 strips gebruiken. Deze plaats je onderin de trommel met de vieze kleding er bovenop. Vervolgens kies je het juiste wasprogramma van de machine en start je de wasmachine. Na het wassen raden we aan deze lekker uit te hangen zodat deze op een natuurlijke manier droogt. Je kan deze natuurlijk ook gewoon in de droger plaatsen, dit is alleen wat minder milieuvriendelijk.

Hoe lang zijn wasstrips houdbaar?

image

De wasstrips van Briters kan je makkelijk 3 jaar bewaren in de envelop waarin ze geleverd worden. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons handige bewaarblik, hierdoor blijven ze in optimale conditie maar dit is niet per se nodig. Op iedere verpakking staat dan ook duidelijk vermeld wanneer ze geproduceerd zijn en tot wanneer ze houdbaar zijn. Dit is de meest optimale datum, hiernaar kan je ze nog makkelijk een jaar gebruiken. Geen zorgen dus over de houdbaarheid.

Waarom wasstrips?

image

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules. De wasmiddeldoekjes zijn 90% lichter dan vloeibaar wasmiddel, stoten hierdoor 20x minder CO2 uit bij het vervoer en beschikken enkel over de actieve ingrediënten die in wasmiddel zitten.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om geen gebruik te maken van onze wasstrips. De wasmiddelstrips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel en dat ook nog voor een betaalbare prijs. Wij zien dan ook geen reden om niet over te stappen op wasstrips. Het antwoord op de vraag waarom je wasstrips zou moeten overwegen is voor ons heel duidelijk. Wassen met wasstrips is hét nieuwe wassen en zal vloeibaar en poedervormig wasmiddel op den duur kunnen vervangen.

Waarom zijn jullie zo voordelig?

image

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddeldoekjes in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd dient te worden. De wasmiddeldoekjes van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel plastic in productie en CO2 in vervoer, dit voordeel kunnen we meteen doorrekenen aan jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasstrips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie van 30 dagen aan. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Zit er garantie op de wasmiddeldoekjes?

image

Je moet de wasmiddelstrips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon naar ons terugsturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasmiddelstrips bestellen. Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om het te proberen.

Wat zijn de ingrediënten?

image

De ingrediënten van Briters wasmiddelstrips zijn:

De wasstrips bevatten het volgende: ≥15% - <30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, ≥15% - <30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, EDTA en de zouten daarvan en parfums.

Deze ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, dit geldt overigens ook voor de verpakking van de wasstrips van Briters.

Hoe gebruik ik de wasmiddelstrips?

image

Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, je hoeft maar 1 wasstrips te gebruiken voor een normale wasbeurt tot 9kg. Mocht je nou een echt vieze was hebben dan kan je er 2 gebruiken.

Je kan de wasmiddelstrips voor zowel kleur, zwart als wit gebruiken en voor ieder type stof.

De temperatuur waar je de Briters op kunt gebruiken is vanaf 15 graden tot 60 graden, dat is ons advies maar je kunt ze gewoon tot 90 graden gebruiken. Bij lage temperaturen bespaar je op zowel je portemonnee als het milieu.

Shampoobars Briters

Wasconcentraat

Shampoobars Briters

Waarom zou ik kiezen voor wasconcentraat?

image

Zuinig in gebruik: Doordat het concentraat veel sterker is, heb je per wasbeurt veel minder nodig, slechts 5ml per wasbeurt om precies te zijn.

Minder opslagruimte nodig: Een geconcentreerd wasmiddel neemt minder ruimte in beslag in je huis. Dit is handig voor mensen met beperkte opbergruimte of voor diegenen die een minimalistische levensstijl nastreven.

Milieuvriendelijker: Met een geconcentreerd product is er minder verpakkingsmateriaal nodig, wat leidt tot minder afval. Bovendien betekent het vervoeren van kleinere, lichtere producten dat er minder CO2-uitstoot is gerelateerd aan het transport.

Efficiëntie in transport: Door de kleinere omvang en het lichtere gewicht van geconcentreerde producten kunnen er meer eenheden tegelijk worden vervoerd, wat resulteert in minder transportbewegingen en dus een lagere ecologische voetafdruk.

Minder waterverbruik: Omdat het product al geconcentreerd is, is er minder water nodig bij de productie ervan. Dit vermindert het totale waterverbruik en draagt bij aan duurzaam waterbeheer.

Gebruiksgemak: Een geconcentreerd wasmiddel is gemakkelijker te doseren, wat het risico op overdosering (en daarmee verspilling) vermindert. Dit kan ook helpen om de wasmachine efficiënter te laten werken en de levensduur ervan te verlengen.

Innovatief en modern: Het Briters wasconcentraat is een innovatief product en zal die mensen aanspreken die op zoek zijn naar efficiënte oplossingen voor alledaagse taken.

Veelzijdigheid: Een sterk geconcentreerd wasmiddel kan effectief zijn voor een breed scala aan vlekken en stoffen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse huishoudelijke wasbehoeften.

Hoe werkt de dosering?

image

Elk pompje van ons wasconcentraat levert 1,25 ml. Voor een normale wasbeurt heb je 4 pompjes nodig, wat neerkomt op 5 ml van ons wasmiddel. Als je was erg vervuild is, raden we aan om 8 pompjes te gebruiken. Dit komt overeen met 10 ml. Dit zorgt ervoor dat je was grondig schoon wordt en heerlijk fris zal ruiken.

Wat is de geur die jullie gebruiken?

image

Ons wasconcentraat heeft de geur van Muse Mystique, dezelfde geur als onze exclusieve wasparfum. Deze geur is door ons zelf ontwikkeld en biedt een heerlijk frisse beleving. Het zorgt voor een langdurige en aangename geur in je wasgoed. Hierdoor zal je merken dat elke wasbeurt een gevoel van luxe en frisheid met zich meebrengt.

Is het geschikt voor alle soorten was?

image

Absoluut! Ons wasconcentraat is ontworpen om perfect samen te werken met alle soorten textiel, van delicate stoffen zoals zijde tot stevige materialen zoals katoen. Of het nu gaat om je favoriete kledingstukken of je meest geliefde beddengoed, ons wasconcentraat biedt een diepgaande reiniging en een langdurig frisse geur, elke keer weer.

Hoelang gaat één fles mee?

image

Een fles Briters Wasconcentraat is goed voor maar liefst 100 wasbeurten, dankzij onze geconcentreerde formule waarbij slechts 5 ml per was nodig is. Dit betekent dat je met één fles langdurig kunt genieten van een schone was. Dit terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. En als je toch niet tevreden bent, bieden we een geld-terug-garantie van 30 dagen, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is.

Waarom 100% gerecycled plastic?

image

We hebben gekozen voor gerecycled plastic omdat dit ons in staat stelt om de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen en verbrandingsovens gaat te verminderen en de levenscyclus van bestaand plastic te verlengen. Hoewel bioplastic (PLA) milieuvriendelijke voordelen biedt is het nog steeds afkomstig van nieuwe grondstoffen. Dit willen wij in de basis zoveel mogelijk vermijden, denk hierbij aan grondstoffen als landbouwgrond en water. Gerecycled plastic helpt ons om de vraag naar nieuw plastic (op basis van aardolie) te verminderen en stimuleert een circulaire economie. Bovendien is de recyclinginfrastructuur voor traditioneel plastic in Nederland al zeer uitgebreid ontwikkeld. Hierdoor kunnen we op dit moment veel effectiever bijdragen aan afvalvermindering.

Bevat dit wasconcentraat microplastics?

image

Ons wasmiddelconcentraat is speciaal ontwikkeld zonder microplastics om zowel de gezondheid van onze klanten als het milieu te beschermen. We begrijpen de zorgen rondom microplastics, die vaak in waterwegen terechtkomen en schadelijk kunnen zijn voor het mariene leven en uiteindelijk de gehele voedselketen. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit ingrediënt volledig uit onze formule te weren.

In plaats van microplastics gebruiken we natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten die effectief reinigen zonder nadelige effecten op het milieu. Dit draagt bij aan onze inzet voor duurzaamheid en toont onze toewijding aan het creëren van producten die veilig zijn voor zowel onze klanten als de planeet. Dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Bevat dit product PVA?

image

PVA, ook wel polyvinylalcohol genoemd, wordt vaak gebruikt als "zakje" van vloeibaar waswiddel voor bijvoorbeeld wasmiddel capsules. Wij gebruiken echter geen PVA in ons wasconcentraat, voor de dosering maak je gebruik van onze handige doseerpompje. Het is voor ons belangrijk om onnodige chemicaliën te vermijden. Dit maakt ons wasmiddelconcentraat een veiligere en milieuvriendelijkere keuze voor zowel je gezin als de planeet.

Shampoobars Briters

Shampoobars

Shampoobars Briters

Waarom Shampoo Bars van Briters?

Toggle icon

Wil jij ook op een simpele manier duurzamer je haren wassen? Dan zijn de shampoo bars van Briters zeker iets voor jou. Je bespaart hier niet alleen flink op de kosten maar ook nog op het milieu en zullen er geen schadelijke stoffen meer in het doucheputje verdwijnen.

Omdat we bij Briters hebben gekozen voor maar liefst 3 shampoo bars in één verpakking ben je extra duurzaam bezig.

Wat zijn shampoo bars precies?

Toggle icon

Een shampoo bar is een compact stuk zeep die speciaal is ontworpen om het haar te reinigen en te verzorgen op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn een duurzaam alternatief voor conventionele flessen shampoo en zorgen ervoor dat er geen plastic afval meer ontstaat rondom shampoo.

Geschikt voor de gevoelige huid?

Toggle icon

Ja, onze shampoo bars zijn speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Omdat we gebruik maken van het ingrediënt Tea Tree zal dit merkbaar bijdragen aan een gezondere hoofdhuid en kan het schimmels en bacteriën tegengaan. Hierdoor kan je zelfs minder last van hoofdluis hebben.

Vlekverwijderaar

Vlekverwijderaar

Vlekverwijderaar

Waarom kiezen voor de vlekkenverwijderaar van Briters?

Toggle icon

Onze vlekkenverwijderaar van Briters onderscheidt zich door zijn krachtige werking tegen vlekken, terwijl het veilig is voor alle stoffen. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor elk huishouden. Gemaakt in Nederland, is onze formule 100% milieuvriendelijk en vrij van schadelijke chemicaliën, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst zonder onnodige milieu-impact. We zijn trots op onze effectieve en duurzame formule die niet alleen vlekken efficiënt verwijdert, maar ook zorgt voor het behoud van de kwaliteit van uw kleding.

Bij Briters streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardig, betaalbaar product te bieden dat een echte verschil maakt in zowel de dagelijkse wasroutine als in de zorg voor onze planeet.

Wat zijn de ingrediënten van de Briters vlekkenverwijderaar?

Toggle icon

De ingrediënten van Briters vlekkenverwijderaar zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel effectief als milieuvriendelijk te zijn. De formule bevat 5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen en conserveermiddelen. Deze samenstelling garandeert niet alleen een krachtige vlekverwijdering maar is ook veilig en zacht voor een breed scala aan stoffen.

Gebruiksaanwijzing van de Briters vlekkenverwijderaar?

Toggle icon

Het gebruik van onze vlekkenverwijderaar is eenvoudig en effectief. Voor het beste resultaat, volg deze stappen:

 1. Draai de schijf die zich direct onder de hendel bevindt naar de "open"-positie.
 2. Breng de spray aan op uw vlek en laat het een uur inwerken om zijn magie te verrichten.
 3. Geniet van een vlekvrij shirt!
Wasparfum

Wasparfum

Wasparfum

Waarom kiezen voor Briters Wasparfum?

toggle icon

Briters Wasparfum is de ultieme keuze voor wie zijn was niet alleen schoon, maar ook heerlijke geuren wenst. Onze formule is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en geschikt voor alle type wasjes. Met een lokale productie in Nederland zetten we in op kwaliteit en duurzaamheid. Ons wasparfum, verpakt in 100% gerecycled materiaal, biedt een luxe geurervaring voor 100 wasbeurten. En dit met slechts 5 ml per was.

Wat zijn de voordelen van jullie wasparfum?

image

Biologisch afbreekbaar wasparfum biedt meerdere voordelen, zowel voor uw wasgoed als voor het milieu. Omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, vermindert het de blootstelling aan schadelijke chemicaliën voor zowel de huid als het milieu. Het breekt gemakkelijk af in de natuur, waardoor het een duurzame keuze is die de ecologische voetafdruk vermindert.

Dit type wasparfum is zacht voor alle soorten textiel en laat een frisse, natuurlijke geur achter op uw kleding zonder kunstmatige toevoegingen. Het is effectief in het maskeren van onaangename geuren en zorgt voor langdurige frisheid, zelfs bij lage temperaturen en korte wascycli.

Daarnaast ondersteunt het gebruik van biologisch afbreekbaar wasparfum de gezondheid van waterwegen en mariene ecosystemen, doordat er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terechtkomen. Het is een verantwoorde keuze voor consumenten die waarde hechten aan milieubewust leven en de impact van hun huishouden op de planeet willen minimaliseren.

Waar is de verpakking van gemaakt?

image

Ja, wij zijn er trots op dat de verpakking van ons product volledig is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dit maakt deel uit van onze inzet voor duurzaamheid en onze inspanningen om de impact op het milieu te verminderen.

Door gerecycled materiaal te gebruiken, dragen we bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Dit betekent dat we bestaand plastic hergebruiken en omvormen tot nieuwe, nuttige producten, in plaats van nieuw plastic te produceren. Dit proces helpt bij het verminderen van de vraag naar nieuw, virgin plastic en vermindert de hoeveelheid afval die in stortplaatsen en oceanen terechtkomt.

We zijn toegewijd aan milieubescherming en werken voortdurend aan het verbeteren van onze verpakkingen en productieprocessen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het gebruik van 100% gerecycled plastic in onze verpakkingen is slechts één van de vele stappen die we nemen op onze reis naar een duurzamere toekomst.

Is jullie wasparfum geschikt voor alle soorten was?

toggle icon

Absoluut, ons wasparfum is ontworpen om harmonieus samen te werken met alle soorten textiel, van je fijnste zijden blouse tot je stevige katoenen handdoeken. Ongeacht de stof biedt ons wasparfum een langdurige en vooral exclusieve geur.

Hoe lang gaat een fles Briters Wasparfum mee?

toggle icon

Elke fles Briters Wasparfum is goed voor 100 wasbeurten, dankzij onze geconcentreerde formule waarbij slechts 5ml per was nodig is. Dit maakt ons wasparfum een economische en duurzame keuze voor je huishouden, terwijl je geniet van de unieke geur van Muse Mystique bij elke was.

Waar wordt het geproduceerd?

image

Met trots kunnen we melden dat ons product volledig in Nederland wordt geproduceerd. Door te kiezen voor lokale productie, dragen we bij aan de vermindering van transportafstanden, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.

Hoe draagt de productie in Nederland bij aan de duurzaamheid van het product?

Naast de vermindering van transportgerelateerde emissies, zorgt de productie in Nederland ervoor dat we voldoen aan strikte milieu- en arbeidsnormen. Dit verzekert niet alleen de hoge kwaliteit van ons product, maar ondersteunt ook duurzame productiepraktijken en de lokale economie. Door in Nederland te produceren, zijn we in staat om nauw samen te werken met onze leveranciers en partners, waardoor we de duurzaamheid in elke stap van het productieproces kunnen waarborgen.

Hoeveel wasparfum moet ik gebruiken?

image

Voor een standaard wasbeurt is slechts 5ml van ons product nodig. Deze hoeveelheid is zorgvuldig afgemeten om uw wasgoed effectief te reinigen en te verfrissen, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijk en kostenefficiënt is.

Kan ik de hoeveelheid die ik gebruik aanpassen?

Absoluut, u heeft de vrijheid om de hoeveelheid naar eigen smaak aan te passen. Afhankelijk van de grootte van uw waslading of de mate van vervuiling, kunt u ervoor kiezen om iets meer of minder te gebruiken dan de aanbevolen 5ml. Wij adviseren echter om met kleine aanpassingen te beginnen en op basis van de resultaten te bepalen wat het beste werkt voor uw specifieke behoeften.

Het aanpassen van de dosering kan bijzonder nuttig zijn voor zeer grote wasladingen, bijzonder vervuild wasgoed, of als u een sterkere geur wenst. Onthoud dat ons product is ontworpen om effectief te zijn, zelfs in kleine hoeveelheden, dus een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken.

Geurkorrels

Geurkorrels

Geurkorrels

Waarom Geurkorrels van Briters?

image

Het antwoord is duidelijk. Ze bieden je een duurzame manier om je was een intens frisse boost te geven, zonder een spoor van plastic afval achter te laten. Bij Briters zetten we ons in voor hoogwaardige producten die zowel de planeet als je portemonnee respecteren.

Met onze Geurkorrels willen we dat elke wasbeurt niet alleen schoon, maar ook heerlijk geurend is. Ze vormen de perfecte aanvulling op je wasroutine en leveren een maximale geurkracht voor een betaalbare prijs.

Zit er garantie op de Geurkorrels?

image

Om de kracht van onze Geurbooster echt te ervaren, moet je ze natuurlijk eerst proberen. We zijn zo overtuigd van de effectiviteit dat we je een zorgeloze ervaring willen bieden. Mocht je na enkele wasbeurten toch vinden dat ze niet helemaal voldoen aan je verwachtingen, dan kun je het resterende product naar ons terugsturen.

Wij zullen vervolgens het volledige aankoopbedrag zonder gedoe terugstorten. Dit betekent dat je met vol vertrouwen onze Geurkorrels kunt uitproberen, wetende dat je maar liefst 30 dagen hebt om ze te beoordelen.

Hoe gebruik je de geurkorrels?

image

Voor een heerlijke frisheid hoef je slechts een kleine hoeveelheid van 5 gram Geurbooster per normale wasbeurt tot 9kg toe te voegen. Voor die extra geurintensiteit bij bijzonder vieze was, kun je een beetje meer toevoegen naar wens.

Onze Geurbooster zijn perfect voor zowel gekleurde, zwarte als witte was en geschikt voor elk type stof.

Bewaarblik

Bewaarblik

Bewaarblik

Waarvoor is het bewaarblik?

image

Het Briters bewaarblik is in principe bedoeld voor de wasmiddelstrips en de shampoo bars maar kan natuurlijk voor veel meer dingen gebruikt worden.

Het is een duurzame manier van bewaren en door gebruik te maken van het materiaal blik is het ook nog eens 100% recyclebaar.

Waar wordt het gemaakt?

image

Het bewaarblik van Briters wordt gewoon in Nederland gemaakt, hierdoor besparen we een hele hoop op de CO2 voor het vervoer ervan en om deze bij jou thuis te krijgen.

Waarom krijg ik 10 jaar garantie?

image

We weten in ieder geval zeker dat je 10 jaar met onze bewaarblikken doet. Eigenlijk kan je hier makkelijk je hele leven mee doen omdat ze van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn. Mochten ze om welke reden dan ook kapot gaat kunnen ze gewoon weer 100% gerecycled worden.

Tooth Tabs

Tooth Tabs

Tooth Tabs

Waarom de Tooth Tabs van Briters?

image

Als jij op een duurzame manier je tanden wilt poetsen ben je bij Briters aan het juiste adres. Naast het feit dat je zonder plastic afval je tanden kunt poetsen en geen microplastic wegspoelt in je wasbak is het ook nog eens een stuk gezonder. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten.

We willen de drempel zo laag voor je maken dat je eigenlijk geen keuze meer hebt. Stap nu ook over en zorg voor een duurzame toekomst.

Hoe moet ik de Tooth Tabs gebruiken?

image

Dat is makkelijk, de stappen staan netjes vermeld op de verpakking. Je pakt een Tooth Tab, stopt deze in je mond en bijt erop. Vervolgens pak je een natte tandenborstel en begin je te poetsen. De unieke samenstelling zal ervoor zorgen dat deze direct begint te schuimen en jij je tanden goed schoon kunt maken.

Zit er fluoride in de Tooth Tabs

image

Er zit zeker fluoride in onze Tooth Tabs, dit zorgt ervoor dat je tanden goed beschermd zijn. We bieden momenteel dan ook geen Tooth Tabs aan zonder fluoride omdat deze niet de juiste bescherming aan je gebit zullen bieden.

Wat zijn de ingrediënten?

image

De ingrediënten van de Briters Tooth Tabs zijn als volgt:

Sorbitol, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Cocoyl Isethionate, Xylitol, Mentha Piperita Oil, Agar, Magnesium Stearate, Stevia, Sodium Fluoride, D-Limonene en Linalool.

Kunnen kinderen er ook mee poetsen?

image

We raden aan de Tooth Tabs vanaf 4 jaar pas te gebruiken omdat kinderen er mogelijk in kunnen stikken. Wil je ze toch voor kinderen onder de 4 jaar gebruiken? Zorg er dan voor dat je ze eerste fijnmaalt voor gebruik.

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten

Waarom de vaatwastabletten van Briters?

toggle icon

Bij Briters geloven we dat een stralend schone vaat en milieubewustheid hand in hand moeten gaan. Onze vaatwastabletten symboliseren deze visie perfect. Niet alleen leveren ze een krachtige reiniging die zelfs de hardnekkigste vlekken en vet aankan, maar ze doen dit op een manier die respectvol is voor onze planeet.

Onze bekroning met het EU Ecolabel is niet slechts een erkenning; het is een testament aan onze toewijding om producten te leveren die duurzaamheid vooropstellen zonder compromis op kwaliteit. Deze erkenning motiveert ons om voortdurend te zoeken naar manieren waarop we zowel de effectiviteit van onze vaatwastabletten als hun milieuvriendelijkheid kunnen verbeteren.

De all-in-one formule van onze vaatwastabletten, inclusief zout en glansspoelmiddel, zorgt voor een uitstekend gereinigde en stralend schone vaat bij elke wasbeurt. Het vermogen om effectief te reinigen bij lage temperaturen helpt bovendien om energie te besparen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Met een pakket van 100 tabletten bieden we een duurzame oplossing voor iedereen die de overstap wil maken naar een groenere levensstijl.

Wij bij Briters staan voor een duurzame toekomst en bieden daarom niet alleen een product dat krachtig reinigt, maar ook zorg draagt voor de aarde. Dit is waarom onze vaatwastabletten meer zijn dan alleen een schoonmaakmiddel; ze zijn een keuze voor een betere wereld.

Kunnen Briters vaatwastabletten bij lage temperaturen gebruikt worden?

toggle icon

Ja, onze vaatwastabletten zijn geformuleerd om effectief te reinigen, zelfs bij lage temperaturen. Dit zorgt voor een schone, glanzende vaat terwijl het energie bespaart en bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.

Hoeveel vaatwastabletten zitten er in een doos?

toggle icon

Elke doos Briters vaatwastabletten bevat 100 all-in-one tabletten. We hebben bewust gekozen voor deze hoeveelheid om ervoor te zorgen dat onze klanten niet continu hoeven bij te bestellen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het product, vermindert de noodzaak voor frequente verzending en verpakking, en zorgt ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt voor een schone en glanzende vaat.

Onze Producten

Ontdek hoe Briters bijdraagt aan een groenere toekomst met duurzame, milieuvriendelijke producten. Klein gebaar, grote impact!

 • Briters Tooth Tabs

  BEWAARBLIK

  Dit prachtige bewaarblik is 100% recyclebaar en geschikt voor maar liefst 200 wasstrips. Je kan hem ook gebruiken voor onze shampoobars of vaatwastabletten.

 • Briters Tooth Tabs

  TOOTH TABS

  Zeg vaarwel tegen tandpasta en stap over op onze 100% vegan en milieuvriendelijke tooth tabs. Natuurlijk extra schuimend je tanden poetsen met langdurige frisheid.

 • Briters Wasparfum Muse Mystique

  WASPARFUM

  Ervaar met Briters Wasparfum Muse Mystique een luxueuze en langdurige frisheid die het milieu respecteert, alles in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

 • Briters Wasstrips

  VAATWASTABLETTEN

  Ervaar de unieke combinatie van kracht en duurzaamheid met Briters Vaatwastabletten, bekroond met het EU Ecolabel, voor een altijd stralend schone vaat.

 • Briters Stain Remover

  VLEKVERWIJDERAAR

  Vergeet chemicaliën en laat je vlekken behandelen door onze uniek ontwikkelde Briters Vlekverwijderaar. Te gebruiken op alle stoffen in huis, niet alleen je kleding.

 • Briters Scent Booster

  GEURBOOSTER

  Verrijk je was met Briters Geurbooster. Milieuvriendelijk, vegan en geschikt voor alle materialen. Bovendien biedt het een heerlijk blijvende geur die lang meegaat.

 • Briters Shampoobars

  SHAMPOOBARS

  Je haar wassen zonder plastic afval doe je met de Briters Shampoobars. Goed voor je haar en hoofdhuid zonder de natuur te belasten op basis van natuurlijk ingrediënten.

 • Briters Wasstrips

  WASSTRIPS

  Onze Briters Wasstrips zijn als beste getest en hét plasticvrije alternatief voor traditioneel wasmiddel. Altijd de juiste dosering en nooit meer knoeien tijdens het wassen.

Onze Producten

Ervaar hoe Briters bijdraagt aan een duurzamere toekomst met onze milieubewuste producten.

Briters Wasstrips

WASSTRIPS

Je was doen volledig vrij van plastic met de best geteste Briters Wasstrips.

Briters Bewaarblik

BEWAARBLIK

Bewaar tot wel 200 wasstrips in dit duurzame recyclebare bewaarblik voor extra bescherming.

Briters Tooth Tabs

TOOTH TABS

Vergeet tandpasta en poets 100% milieuvriendelijk met onze Tooth Tabs.

Briters Wasparfum Muse Mystique

WASPARFUM

Geniet van frisheid en respect voor de natuur met Briters Wasparfum.

Briters Bewaarblik

VAATWASTABLETTEN

Krachtige Briters Vaatwastabletten met EU Ecolabel voor een schone vaat.

Briters Vlekverwijderaar

VLEKVERWIJDERAAR

Geschikt voor alle stoffen in huis en een Vlekverwijderaar volledig op natuurlijke basis.

Briters Geurbooster

GEURBOOSTER

Onze Geurbooster is milieuvriendelijk, vegan en geschikt voor ieder type was.

Briters Shampoobars

SHAMPOOBARS

Volledig plasticvrij je haar wassen met onze vegan en natuurlijke Shampoobars.

Blijf Op de Hoogte

Ontvang de Nieuwste Aanbiedingen van Briters

Mis niets van onze exclusieve promoties en tips! Schrijf je in en ontvang regelmatig updates over onze duurzame producten en speciale aanbiedingen.

© 2024 Briters. Alle rechten voorbehouden.