Zakelijk inkopen bij Briters


Om sneller meer plastic verpakkingen te vermijden zijn wij altijd geïnteresseerd in wederverkopers van het merk Briters. Heb jij een fysieke winkel of een webwinkel en wil je onze Briters wasstrips of Briters tooth tabs zakelijk inkopen en aanbieden aan jouw klanten? Dan kan je deze direct zakelijk bij ons inkopen voor een scherp tarief. Wij hanteren hier een minimale inkoopwaarde van slechts 100 euro zodat jij met een laag budget al kan beginnen met de verkoop van de producten van Briters. Je koopt ze dan direct bij ons in en niet via een groothandel.

Om als wederverkoper in aanmerking te komen willen we je vragen om ons even een mailtje te sturen met je gegevens en het verkoopkanaal dat je zou willen gaan gebruiken om de Briters producten aan te gaan bieden. Dit kan je doen door onderstaand mailadres te gebruiken.

zakelijk@briters.nl


Daarnaast hebben we onze producten ook aangeboden via het platform van Orderchamp, via onderstaande link kan je daar een account aanmaken of direct op Briters zoeken als je al aangemeld bent bij Orderchamp.

Inkopen via Faire:

Inkopen via Orderchamp:

Wederverkopers

Bij Briters hebben we maar 1 missie en dat is om zoveel mogelijk plastic afval te vermijden. Iedereen die ons hierbij kan helpen is van harte welkom.

Ben jij tevreden met onze producten en wil je ook andere mensen blij maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Begin al binnen 2 dagen met verkopen.

Weg met plastic

Voordelen

Omdat je direct bij ons inkoopt zijn er geen extra schakels en krijg je altijd de beste prijs. Op deze manier profiteer je van goede winstmarge voor je eigen winkel.

Ons assortiment zal steeds groter worden en je profiteert mee van onze media uitingen waardoor je snel vindbaar zal zijn in de zoekresultaten.

wasbeurten per jaar

Garantie

Op alle producten hanteren we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit geld ook voor jullie klanten en zullen wij geopende verpakkingen vergoeden.

Mochten je klanten om welke reden dan ook niet tevreden zijn kunnen ze deze retour sturen en zullen wij de geopende verpakkingen kostenloos vervangen.

Doe met ons mee