Gratis verzending - 30 dagen Proef

085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

35.628 tevreden klanten in Nederland

WAS VANAF NU MILIEUVRIENDELIJK

Met de Wasmiddelstrips van Briters draag je bij aan een duurzame toekomst zonder in te leveren op een schone was!


  • 100% Milieuvriendelijk
  • 30 dagen niet goed geld terug
  • Ultra Geconcentreerde Kracht
  • Vrij van Fosfaat en Parabenen
  • Tot 96% minder CO2 uitstoot
  • Voor ieder type was
  • Altijd de juiste dosering
  • Dit product is Vegan
  • Geen Plastic Afval meer

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


20x lichter

Als je kiest voor de wasstrips van Briters kies je voor slim wassen. Je maakt namelijk gebruik van onze ultra-geconcentreerde wasmiddelstrips die veel minder plek in beslag nemen. Ze zijn namelijk 20x lichter dan vloeibaar wasmiddel. Daarnaast kan je de wasmiddelstrips voor ieder type was gebruiken, of je nou een wit, zwart of een gekleurde was draait. Met de universele wasstrips van Briters ben je slim en duurzaam bezig.

100% plasticvrij

Naast slim wassen is het ook nog eens erg duurzaam. Door zijn kleine verpakking is het maar liefst 96% kleiner in volume en zorg je direct voor minder CO2 uitstoot op het vervoer ervan. De wasmiddelstrips zijn volledig vrij van (micro)plastic en zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar, plasticvrij en gemaakt van gerycled papier. Door de verpakking klein te houden met een extra sterke formule was jij vanaf nu extra duurzaam.

Schoon wassen

Het is natuurlijk belangrijk dat onze was lekker schoon wordt en fris ruikt, ook hier hebben we aan gedacht bij het maken van de wasstrips van Briters. We maken dan ook enkel gebruik van de werkende ingrediënten die het vuil van je kleding losweken. Ook over de dosering is nagedacht, slechts 1 wasmiddelstrip per wasbeurt en bij een extra vies wasje 2 stuks. Hierdoor heb je geen geknoei meer en gebruik je nooit meer onnodig veel wasmiddel.

Geen geknoei meer

Er wordt altijd wel gemorst bij het doseren van je vloeibare wasmiddel, te veel of te weinig. De Briters wasstrips zorgen altijd voor de perfecte dosering.

Simpelweg 1 strip per wasbeurt, voor zowel kleur, wit of zwart. Echt een vieze was? Gebruik er dan twee.

Hoe is Briters ontstaan?

Er moest gewoon een alternatief te vinden zijn voor al die grote vloeibare plastic wasmiddel flessen en zijn met micro-plastic gevulde poedervormige broertje.

We zijn terug gegaan naar de basis en hebben alle ingrediënten die geen tot weinig effect hebben eruit gehaald. De wasstrips hebben de perfecte samenstelling.

Een duurzame toekomst

De wasstrips van Briters worden volledig plasticvrij geleverd en stoten 96% minder CO2 uit. Zelfs de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled karton.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de volledig plasticvrije wasmiddelstrips van Briters.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om geen gebruik te maken van onze wasstrips. De wasmiddelstrips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel en dat ook nog voor een betaalbare prijs.

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddelstrips in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd dient te worden. De wasmiddelstrips van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel plastic in productie en CO2 in vervoer, dit voordeel kunnen we meteen doorrekenen met jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasstrips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie van 30 dagen aan. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Je moet de wasmiddelstrips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon naar ons terugsturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasmiddelstrips bestellen. Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om het te proberen.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag bij je thuis geleverd worden. Hierdoor heb je de wasmiddelstrips lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL of PostNL verzonden.

Alle bestellingen worden vanaf 30 euro gratis verzonden naar zowel Nederland als België.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card. Met Klarna heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen, dit kan dan na 30 dagen na je bestelling.

De ingrediënten van Briters wasmiddelstrips zijn:

De wasstrips bevatten het volgende: ≥15% - <30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, ≥15% - <30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, EDTA en de zouten daarvan en parfums.

Deze ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, dit geldt overigens ook voor de verpakking van de wasstrips van Briters.

Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, je hoeft maar 1 wasstrips te gebruiken voor een normale wasbeurt tot 9kg. Mocht je nou een echt vieze was hebben dan kan je er 2 gebruiken.

Je kan de wasmiddelstrips voor zowel kleur, zwart als wit gebruiken en voor ieder type stof.

De temperatuur waar je de Briters op kunt gebruiken is vanaf 15 graden tot 60 graden, dat is ons advies maar je kunt ze gewoon tot 90 graden gebruiken. Bij lage temperaturen bespaar je op zowel je portemonnee als het milieu.

Lotte uit Leiden

Kocht zojuist 2 STUKS

5 min geleden

Emma uit Gouda

Kocht zojuist 1 STUK

15 min geleden

Sophie uit Delft

Kocht zojuist 3 STUKS

22 min geleden