085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

Duurzaam wassen met de

Wasmiddelstrips van Briters

Draag ook je steentje bij en bespaar ook nog eens op je maandelijkse kosten!


  • 100% Wassen zonder Plastic
  • Geconcentreerde techniek
  • Zonder Fosfaat en Parabenen
  • Bespaar tot 96% op CO2 uitstoot
  • Voor ieder type was
  • Altijd de juiste dosering
  • Duurzame toekomst
  • Geen Plastic Afval meer

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


Slim wassen

Als je kiest voor de wasmiddelstrips van Briters kies je voor slim wassen. Je maakt namelijk gebruik van ultra-geconcentreerde wasstrips die veel minder plek in beslag nemen. Ze zijn namelijk 20x lichter dan vloeibaar wasmiddel. Daarnaast kan je de wasstrips voor ieder type was gebruiken, of je nou een wit, zwart of een gekleurde was draait. Met de universele wasmiddelstrips van Briters ben je slim bezig.

Duurzaam wassen

Naast slim wassen is het ook nog eens duurzaam. Door zijn kleine verpakking is het maar liefst 96% kleiner in volume en heb je ook direct minder CO2 uitstoot op het vervoer. De wasmiddelstrips zijn volledig vrij van (micro)plastic en zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar en is ook geheel plasticvrij. Door de verpakking klein te houden en de formule extra sterk was jij vanaf nu super duurzaam.

Schoon wassen

Niet geheel onbelangrijk willen we ook nog dat onze was lekker schoon wordt en fris ruikt, ook hier hebben we bij de wasmiddelstrips van Briters aan gedacht. We maken dan ook enkel gebruik van de krachtige ingrediënten die er toe doen en geen nutteloze extra toevoegingen. Ook over de dosering is nagedacht, slechts 1 wasmiddelstrip per wasbeurt en bij een echte vieze was 2 stuks. Hierdoor heb je geen geknoei meer en gebruik nooit meer te veel wasmiddel.

Geen geknoei meer

Er wordt altijd wel gemorst bij het doseren van je vloeibare wasmiddel, teveel of te weinig. Met de wasmiddelstrips van Briters heb je altijd de perfecte dosering.

Simpelweg 1 strip per wasbeurt, voor zowel kleur, wit of zwart. Echt een vieze was? Gebruik er dan twee.

Hoe is Briters ontstaan?

Er moest gewoon een alternatief te vinden zijn voor al die grote vloeibare plastic wasmiddel flessen en zijn met micro-plastic gevulde poedervormige broertje.

We zijn terug gegaan naar de basis en hebben alle ingrediënten die er niet toe doen eruit gehaald en zijn gekomen tot deze zeer effectieve wasstrips.

Een duurzame toekomst

De wasmiddelstrips van Briters worden volledig plasticvrij geleverd en stoten 96% minder CO2 uit. Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de volledig plasticvrije wasstrips van Briters.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om gebruik te maken van onze wasstrips. De wasmiddelstrips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel voor een goede prijs.

Om meer te weten te komen over onze missie bekijk dan deze pagina.

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddelstrips in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd moet worden. De wasstrips van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel in productie en vervoer, dit voordeel kunnen we meteen verrekenen met jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasmiddel strips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Je moet de wasmiddelstrips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon retour sturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasmiddelstrips bestellen.

Voor meer informatie over verzenden en retouren kan je op deze pagina kijken.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de wasmiddelstrips lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België. Voor meer informatie over het verzenden en retourneren kan je terecht op deze pagina.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van Briters wasmiddelstrips zijn:

Natriumdodecylsulfaat, Fatty alcohol polyglycol ether, Amides, coco, N-(hydroxyethyl), Kaolien, Natriumcitraat, Glycerol, Saponine, Water en Parfum

Bekijk hier de details van de ingrediënten en de veiligheidsmaatregelen.

Voor meer informatie en vragen over de gebruiksaanwijzing van de wasmiddelstrips van Briters kan je ook op onderstaande pagina terecht:

Gebruiksaanwijzing