Gratis verzending - 30 dagen Proef

085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

12.236 tevreden klanten in Nederland

WAS VANAF NU MILIEUVRIENDELIJK

Met de Wasmiddel Strips van Briters draag je bij aan een duurzame toekomst zonder in te leveren op een schone was!


  • 100% Milieuvriendelijk
  • Ultra Geconcentreerde Kracht
  • Vrij van Fosfaat en Parabenen
  • Tot 96% minder CO2 uitstoot
  • Voor ieder type was
  • Altijd de juiste dosering
  • Dit product is Vegan
  • Geen Plastic Afval meer

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


20x lichter

Als je kiest voor de wasmiddel strips van Briters kies je voor slim wassen. Je maakt namelijk gebruik van ultra-geconcentreerde wasmiddel strips die veel minder plek in beslag nemen. Ze zijn namelijk 20x lichter dan vloeibaar wasmiddel. Daarnaast kan je de wasmiddel strips voor ieder type was gebruiken, of je nou een wit, zwart of een gekleurde was draait. Met de universele wasmiddel strips van Briters ben je slim bezig.

100% plasticvrij

Naast slim wassen is het ook nog eens duurzaam. Door zijn kleine verpakking is het maar liefst 96% kleiner in volume en heb je ook direct minder CO2 uitstoot op het vervoer. De wasmiddel strips zijn volledig vrij van (micro)plastic en zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar en is ook geheel plasticvrij. Door de verpakking klein te houden en de formule extra sterk was jij vanaf nu super duurzaam.

Schoon wassen

Niet geheel onbelangrijk willen we ook nog dat onze was lekker schoon wordt en fris ruikt, ook hier hebben we bij de wasmiddel strips van Briters aan gedacht. We maken dan ook enkel gebruik van de krachtige ingrediënten die er toe doen en geen nutteloze extra toevoegingen. Ook over de dosering is nagedacht, slechts 1 wasmiddel strip per wasbeurt en bij een echte vieze was 2 stuks. Hierdoor heb je geen geknoei meer en gebruik nooit meer te veel wasmiddel.

Geen geknoei meer

Er wordt altijd wel gemorst bij het doseren van je vloeibare wasmiddel, teveel of te weinig. Met de wasmiddel strips van Briters heb je altijd de perfecte dosering.

Simpelweg 1 strip per wasbeurt, voor zowel kleur, wit of zwart. Echt een vieze was? Gebruik er dan twee.

Hoe is Briters ontstaan?

Er moest gewoon een alternatief te vinden zijn voor al die grote vloeibare plastic wasmiddel flessen en zijn met micro-plastic gevulde poedervormige broertje.

We zijn terug gegaan naar de basis en hebben alle ingrediënten die er niet toe doen eruit gehaald en zijn gekomen tot deze zeer effectieve wasmiddel strips.

Een duurzame toekomst

De wasmiddel strips van Briters worden volledig plasticvrij geleverd en stoten 96% minder CO2 uit. Zelfs de verpakking is 100% biologisch afbreekbaar.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de volledig plasticvrije wasmiddel strips van Briters.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om gebruik te maken van onze wasmiddel strips. De wasmiddel strips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel voor een goede prijs.

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddel strips in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd moet worden. De wasmiddel strips van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel in productie en vervoer, dit voordeel kunnen we meteen verrekenen met jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasmiddel strips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Je moet de wasmiddel strips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon retour sturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasmiddel strips bestellen.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de wasmiddel strips lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van Briters wasmiddelstrips zijn:

Natriumdodecylsulfaat, Fatty alcohol polyglycol ether, Amides, coco, N-(hydroxyethyl), Kaolien, Natriumcitraat, Glycerol, Saponine, Water en Parfum

Deze ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, dit geldt overigens ook voor de verpakking van de Wasmiddel Strips van Briters.

Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, je hoeft maar 1 wasmiddel strip te gebruiken voor een normale wasbeurt tot 9kg. Mocht je nou een echt vieze was hebben dan kan je er 2 gebruiken.

Je kan de wasmiddel strips voor zowel kleur, zwart als wit gebruiken en voor ieder type stof.

De temperatuur waar je de Briters op kunt gebruiken is vanaf 15 graden tot 60 graden, dat is ons advies maar je kunt ze gewoon tot 90 graden gebruiken.

Karlijn uit Bergen

Kocht zojuist 2 STUKS

5 min geleden

Wilma uit Brandwijk

Kocht zojuist 1 STUK

21 min geleden

Ingrid uit Erp

Kocht zojuist 3 STUKS

23 min geleden