Snelle levering - 30 dagen Proef

085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

De ideale keuze voor elke vlek

DE KRACHTIGE ECO VLEKVERWIJDERAAR

Ervaar de kracht van onze milieuvriendelijke vlekverwijderaar en maak het verschil in jouw wasroutine


  • Krachtig tegen vlekken
  • Veilig voor alle stoffen
  • 100% Milieuvriendelijk
  • Gemaakt in Nederland
  • Effectieve en duurzame formule
  • Vrij van schadelijke chemicaliën

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


Krachtig

Ontdek de ongekende kracht van de Eco Vlekkenverwijderaar van Briters. Deze innovatieve formule gaat moeiteloos de strijd aan met de meest hardnekkige vlekken, zonder schade aan te brengen aan het textiel. Perfect voor iedereen die effectieve resultaten verwacht.

Lokaal Gemaakt

Gemaakt in Nederland, staat deze vlekkenverwijderaar voor kwaliteit en innovatie. Met een focus op duurzame productiemethoden en lokale expertise, biedt deze formule een betrouwbare oplossing die milieuvriendelijkheid en prestatie combineert.

Veelzijdig Schoonmaken

Van kleding tot meubels en auto-interieurs, deze vlekkenverwijderaar is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zijn veelzijdige formule zorgt voor een diepe reiniging en frisheid, waardoor het een onmisbaar product is in elk huishouden.

Veilig en Effectief

Veel traditionele vlekkenverwijderaars bevatten schadelijke chemicaliën, wat leidt tot waarschuwingslabels en zorgen over veiligheid. Bij Briters hebben we een veiliger alternatief ontwikkeld.

Onze Eco Vlekkenverwijderaar bevat geen schadelijke stoffen en heeft daardoor geen gevarenlabels, wat het een veilige keuze maakt voor jouw huishouden.

Hoe is Briters ontstaan?

Er moest gewoon een alternatief te vinden zijn voor al die grote vloeibare plastic wasmiddel flessen en zijn met micro-plastic gevulde poedervormige broertje.

We zijn terug gegaan naar de basis en hebben alle ingrediënten die geen tot weinig effect hebben eruit gehaald. De wasstrips hebben de perfecte samenstelling.

Samen naar een groenere wereld

Elk van onze producten is zorgvuldig ontworpen met het oog op duurzaamheid, om de impact op onze planeet te minimaliseren. We streven naar een verantwoorde benadering in alles wat we doen, van de selectie van ingrediënten tot de productiemethoden.

Door te kiezen voor onze milieubewuste producten, draag je bij aan een duurzamere toekomst en help je mee de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Onze vlekkenverwijderaar van Briters onderscheidt zich door zijn krachtige werking tegen vlekken, terwijl het veilig is voor alle stoffen. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor elk huishouden.

Gemaakt in Nederland, is onze formule 100% milieuvriendelijk en vrij van schadelijke chemicaliën, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst zonder onnodige milieu-impact. We zijn trots op onze effectieve en duurzame formule die niet alleen vlekken efficiënt verwijdert, maar ook zorgt voor het behoud van de kwaliteit van uw kleding.

Bij Briters streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardig, betaalbaar product te bieden dat een echte verschil maakt in zowel de dagelijkse wasroutine als in de zorg voor onze planeet.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag bij je thuis geleverd worden. Hierdoor heb je de vlekkenverwijderaar lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL of PostNL verzonden.

Alle bestellingen worden vanaf 30 euro gratis verzonden naar zowel Nederland als België.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card. Met Klarna heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen, dit kan dan na 30 dagen na je bestelling.

De ingrediënten van Briters vlekkenverwijderaar zijn:

5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen en conserveermiddelen.

Deze samenstelling zorgt voor een krachtige en effectieve vlekverwijdering, terwijl het veilig en zacht is voor verschillende soorten stoffen.

Het gebruik van onze vlekkenverwijderaar is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

Draai de schijf die zich direct onder de hendel bevindt naar de "open"-positie.

Breng de spray aan op uw vlek en laat het een uur inwerken om zijn magie te verrichten.

Geniet van een vlekvrij shirt!