Bestel zonder risico - 30 dagen proef


Briters reviews


Omdat wij veel reviews binnen krijgen hebben we hier een mooi overzicht gemaakt van enkele reviews die we van tevreden klanten hebben mogen ontvangen. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze Facebook pagina.

Wat onze klanten zeggen:

Connie Minnaard

Vandaag

Wast prima, ben helemaal tevreden ermee

Sonja Coevert

Gisteren

Sinds een paar maanden gebruik ik nu jullie wasstrips en ik vind ze geweldig. De was is heerlijk schoon. Strips zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in en geen plastic flessen meer weg te gooien. Heel erg blij mee!

Kim Janssen

12 november 2022

Heel blij mee ! Ruikt heerlijk en gaat zoveeel langer mee als gewoon wasmiddel , waar je al snel teveel van gebruikt . En het neemt minder ruimte in, en zoveeeel minder plastic , echt super . Aanrader

Jeanne van Velthoven

9 november 2022

Alweer een zending besteld

Loes Halberstadt

8 november 2022

Ik was bijna alles op 30 graden en ze lossen goed op. Ik leg het ook tussen de was in het midden. Gaat prima. Ik ben zo tevreden..

Thamara Van Groen

6 november 2022

Gebruik het nu ongeveer 1 maand, en ben echt super tevreden, vergeet soms nog wel dat het zo licht is, dat het tegen de deur kan blijven hangen, domme ik 🙈

Anneke Sietsma

6 november 2022

Hier ook super tevreden, de was lekker schoon en t ruikt niet overheersend. Gewoon fris. Ben helemaal niet vh reclame maken. Maar dit is een win win . Schone was, goed voor het milieu 💖 💪

Grietje Nardus

2 november 2022

Is fantastisch 👍 💖💖💖💖

Joanne van Kleij

3 november 2022

Mijn eerste bestelling gedaan! Ze ruiken heerlijk fris!! Dit is een blijver!

Marian Messink

2 november 2022

Poosje geleden 300 besteld zeer tevreden 😊

Annie Eugelink

2 november

Ik ben heel tevreden 👍

Carina Terryn

1 november

Ik leg ze tussen de was en lost kei goed op wij wassen zeer veel op 30 graden probeer het ook eens 😉

Joke Van Gurp

26 oktober 2022

Ik vind ze goed! Gebruik ze enkel voor de fijne en bonte was! Ruiker erg lekker!

Marion Schenk

25 oktober 2022

Ideaal

Hilda Verder van Velzen

24 oktober 2022

Bevalt prima, alle was is echt goed schoon. Ik ben om, voor mij geen flessen vloeibaar wasmiddel of poeder wasmiddel meer. Ik heb een 9 kilo wasmachine. Dus gebruik 1,5 wasstrips per keer. Is de was echt vuil dan twee strips. Subtiele geur aan de schone was.

Carla van Bree-Dissel

18 oktober 2022

Heb ze ook, héérlijk hoor !!

Annelies Ansems

17 oktober 2022

Ik gebruik ze ook n tijdje ,en ben erg tevreden over ,en fijn dat je kleding niet naar die chemische geurtjes ruikt. En zo doe meteen n kleine bijdragen aan n verbetering vd natuur..En wat voor ook telk ,dat ik niet meer hoef te klungelen met die flessen ,ivm mijn artrose . 👍👍👍👍

Ineke Dieleman

16 oktober 2022

Ik gebruik het nu 1/2 jaar en bevalt prima. En moet er niet aan denken dat mijn man de was doet 🙈

Louwien van Oosten

15 oktober 2022

bevallen prima

Ingrid Butler

14 oktober 2022

Ruikt heerlijk en was schoon 😍

Thamara Van Groen

13 oktober 2022

Ben deze week begonnen, en vind het top! Ben juist blij dat er na het wassen een hele lichte subtiele geur aan zit. Ik ben blij, heb er 300 dus kan wel effe vooruit. Heb bij de action een bakje gekocht voor 59 cent en er passen 100 in.

Elja Bolt

9 oktober 2022

Ik ben erg tevreden. De was ruikt na het wassen niet zo overdreven naar wasmiddel, dat vind ik juist prima. Sommige mensen ruiken gewoon naar wasmiddel... En het wordt hartstikke schoon. En de gedachte dat je weinig tot geen schade aanricht aan de natuur, dat geeft een goed gevoel.

Jacqueline Driessen

5 oktober 2022

Ik gebruik het nu even en bevalt prima ..had per ongeluk 2 verpakkingen besteld dus mijn nichtjes ook elk 100 stuks gegeven..

Wilma van Kalken

4 oktober 2022

Zeer tevreden

Lia Blok

4 oktober 2022

Net 300 besteld, kan weer een poos vooruit 👏

Erfried de Voogd

3 oktober 2022

Echt wel fijn. Ik heb 3 zakken in huis... moet eerst nog even knoeien met mn andere restjes. Maar soms kan ik het niet laten en pak ik al lekker makkelijk een velletje. 😉 😂

Ann Vanhentenrijk

2 oktober 2022

Heel goed!!

Hetty Wijkstra

1 oktober 2022

Ik vind ze handig.

An-iek Ske Sov

30 september 2022

Ik ben enthousiast 👍

Yolande Thijssen

29 september 2022

Ik heb ze inmiddels ook ! 200 voor €38 👊🏻 Wassen goed schoon!

Gerda van Westerlaak

28 september 2022

Blij mee

Nancy Van Heijst-Franken

27 september 2022

Ik er super blij mee , was geweldig en ruikt lekker en bij een kleine was knip ik ze doormidden. En geen geklooi met kapotte wasbubbels of vloeistoffen 😄

Hennie Bolt-de Haan

26 september 2022

Gebruik niet anders meer, super tevreden.

Lien Lammers

25 september 2022

Ik heb besteld...ik ben benieuwd 😊

Anita Bartels

22 september 2022

Ik doe 1 velletje bij elke wasbeurt, machine van 8kg. Was is altijd proper, ben er zeer tevreden van. 3 weken geleden 1s bestelling gedaan 😄

Bo van de Worp

20 september 2022

Ben dr blij mee 👍

Viana Queis

19 september 2022

Ruikt super... heel makkelijk te gebruiken .. neemt weinig plaats in een kast tegenover de flessen wasmiddel... snel in huis . Pakketje was bij de buren aangekomen , en er kwam een heerlijke geur vanaf met openen , want ik kon weer eens niet wachten.. Oooo zegt de buurvrouw dit ruikt lekker.. Dus gelijk haar een strip gegeven om het ook uit te proberen 😉

Nelly Beukelman

18 september 2022

Ik gebruik Briters sinds een paar weken en ben heel tevreden. Voor erg vuiler was doe ik een schepje vlekkenzout erbij maar meestal is het niet nodig. Ruikt lekker maar niet overdreven.

Jacintha Ooijevaar-Smit

17 september 2022

Ik ben erg tevreden! Scheelt een berg plastic, en ruikt lekker

Joke Van Gurp

17 september 2022

Bij kleine wasjes 1 velletje En bij grotere wassen 2 velletjes. Ik vind het prima, heb mijn schoondochter ook een paar velletjes gegeven kan ze het ook proberen!

Katrien Persyn

17 september 2022

Ik ben heel blij dat ik dit leerde kennen, is echt zeer goed!

Carla Kamps

16 september 2022

Was er nu ook mee en idd het is een prima product.

Jannita Dijkstra

15 september 2022

Zeer tevreden, ruikt lekker en de was is schoon. Met onze grote gezin draai ik heel wat wasjes, dan is het fijn dat je een beetje kan bijdragen aan het milieu.

Helga Schaghen van Veelen

15 september 2022

Mijn wasmachine staat in het toilet beneden. Groot voordeel om de strips daar te hebben. Mijn toilet geurt naar de wasstrips! 😍

Jolanda Jonker

14 september 2022

Ik heb ze mee op vakantie, tis super spul!!! Heel blij mee

Jantien Bromet

13 september 2022

Fijn product. Bij grote of vuile was 2 velletjes gebruiken

Annelies Ansems

12 september 2022

Het is n top product ,de velletjes ruiken lekker ,de was is mooi schoon ,geen gesleep met wasmiddel flessen ,en goed voor t milieu, ik ben n tevreden en blij mens ,dat ik zo ook mee kan helpen aan n beter milieu

Nathalie Nijenhuis

7 september 2022

Geen verkooppraatje maar echt een goed product! spaart ruimte, milieu, afval, gesjouw en is niet duur. Ben er supertevreden mee 😃

Ria Van der Hert-Rademaker

8 september 2022

Net binnen en echt het ruikt heerlijk en zo makkelijk geen gesjouw meer met grote flessen wasmiddel 👍👍👍

Jeanne van Velthoven

8 september 2022

Geweldig ik gebruik het ook en geen gesjouw met plastic flessen en dozen en het ruikt ook nog lekker

Sandra Kuil-Bakkum

11 september 2022

Ik gebruk het nu een week en ben tot nu toe tevreden 😍

Ankie Van Der Weide Andringa

11 september 2022

Super product

Barbara Oostdam

9 september 2022

Geweldig product, ik gebruik het al een paar maanden.

Nathalie van Spanning-Vreugdenhil

1 september 2022

Gister besteld vandaag in huis, mega snelle levering 😃 maar de korting was er niet bij

Martine de Windt

16 augustus 2022

Gisteren binnen gekregen (100 st).Wast goed en alles is schoon! De strips ruiken erg lekker in de envelop, maar de geur blijft na het wassen er niet in hangen. Mijn was is zeg maar "geurloos". Dat zou van mij wel wat sterker mogen. Verder prima product en ook prijs kwaliteit verhouding. 👍

Meriam Coenen

15 augustus 2022

Ben er blij mee

Tineke Besters

14 augustus 2022

Uiteindelijk over mijn twijfel, heen gezet. Prima, wasresultaat. Supergemakkelijk

Jeanet Zuurman

10 september 2022

Prima, wast goed en lost helemaal op. 👍

Jannetta Goudswaard

9 augustus 2022

Vandaag binnen gekregen en gelijk een was aangezet werkt prima

Silvia Minneboo-Duinmayer

30 augustus 2022

Ik heb ze ook!en zo goed! Niet belastend voor Milieu, portemonee en wast schoon! Verbeter de wereld en begin bijjezelf!!❤️🙏

Mirese Bertens

23 augustus 2022

Prima product een aanrader scheelt veel afval

Lia Blok

16 augustus 2022

2 wassen gedraaid, prima schoon. De fresh linnen geur mag van mij wat langer blijven hangen...heerlijk

Angela Gabriëls-Janssen

9 augustus 2022

Werkt perfect, is niet duur, neemt weinig ruimte in beslag en ook nog goed voor het milieu en klimaat!

Hilde Chiers

2 augustus 2022

Ik heb ermee gewassen en moet zeggen mijn wit is witter geworder ,mijn eerste pakket is onderweg

Hennie Bolt-de Haan

3 augustus 2022

Net weer een nieuwe bestelling binnen, ook de kinderen wassen er mee dus een voordeel pakket besteld, en voor mee op vakantie ook super makkelijk. hier gebruiken we alleen deze nog.

Marij Bee

2 augustus 2022

Ik gebruik ze nu 2 maanden! Ben helemaal om ! Wil niks anders meer ! 😍

Joke Righarts-Blomkwist

24 augustus 2022

Heb nu 2 wassen gedraaid met Briters. Ben zeer tevreden. Neem op ons weekje vakantie wat strips mee voor handwasjes. Het had alleen iets meer mogen geuren na de wasbeurt, maar schoon werd het en dat is het belangrijkste. Zal dit zeker aanbevelen.

Cathy Frits Maas

25 augustus 2022

Ik heb ze ook besteld als proefpakket werkt perfect nu 300 besteld maar ik zag ook dat je een speicaal opbergblik kon kopen maar ik kan ze nu niet meer vinden weet iemand hoe ik deze kan bestellen

Karin Tummers

26 augustus 2022

Wij hebben ze ook en het werkt super, maar eerst toch maar de flessen leegmaken, zonde om dat weg te gooien. Maar ik hoef geen nieuwe flessen meer te kopen en hou straks ruimte over 😁

Inge Ladenius

25 augustus 2022

Eergisteren mijn eerste bestelling binnen gekrege, wit, bont en handdoeken gewassen. Super schoon! We hebben een waterontharder dus ik heb genoeg aan halve strips. Ook ondergoed werd goed schoon. Ik ben er heel erg blij mee. Ook makkelijk om mee te nemen op vakantie, ze nemen nauwelijks ruimte in.

Astrid Boersma-de Kok

25 augustus 2022

Sinds kort overgestapt omdat ik microplastic vrij wil wassen. Zeer tevreden over het product!

Joke Hutzezon

10 augustus 2022

Prima spul,ruikt lekker en.....wast lekker schoon.!!

José V D Kuit

1 augustus 2022

Ik echt tevreden hoor 👍👍👍

Christina Piovesan

9 augustus 2022

Ik heb ze en ben zeer tevreden. De was is zuiver en ruikt fris. Ik neem geen abo maar ga ze wel blijven aankopen

Karin Van Ingen

2 augustus 2022

Ben zeer tevreden.

Joyce Metze

26 juli 2022

Wast prima en het ruikt heerlijk

Annelot van Lingen

24 juli 2022

Ik heb het gekocht en ben heel enthousiast! Ruikt lekker, niet te overdreven en wast goed schoon!

Mieke van Schijndel

26 juli 2022

Echt fantastisch spul

Ria de Kuijper

23 juli 2022

Ik heb ze ook en ben zeer tevreden, gebruik ze ook voor een handwasje, het is een aanrader.

Henny Koster-Tiben

19 juli 2022

Bevalt me heel erg.

Maureen Parry van Bruggen

18 juli 2022

Bevalt me prima, heel tevreden.

Nadia Van Meulder

18 juli 2022

Ben er super tevreden van.

Ida Smit

14 juni 2022

Werkt fantastisch. Blij mee

Paola Hermans

13 juni 2022

Dit werkt echt. En ruikt nog lekker ook.

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Zonder reden retourneren

Snelle levering Binnen 1 werkdag in huis