Wat is onze missie?


Je zult vast wel denken, daar heb je weer zo'n ecologische club die het beste met ons voor heeft. En ja, dat klopt! Alleen zijn wij hier echt met een missie, we willen namelijk voordelig wasmiddel aanbieden dat ook nog eens beter is voor het milieu. Het was dan ook niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen, het is meestal of het één of het ander. Zo zijn ecologische wasmiddelen over het algemeen een stuk duurder dan de goedkope wasmiddelen en zijn de goedkope wasmiddelen vaak heel slecht voor het milieu.

Dit moet anders dachten wij bij Briters, na veel onderzoek te hebben gedaan en met veel experts te praten zijn we op de wasmiddel strips gekomen. Dit heeft de voordelen van zowel ecologisch als voordelig. Het vervoer ervan is namelijk een stuk voordeliger dan de zware flessen van vloeibaar wasmiddel. Daarnaast hebben we geen fancy website of fancy design voor ons product, hier profiteer jij als klant weer van! We kunnen de prijs per wasbeurt daardoor lekker laag houden. Ons streven is om dit nog lager te krijgen dan dat het al is, dit kunnen we alleen maar bereiken door meer klanten te krijgen.

Hoe groter we kunnen worden met de wasmiddel strips van Briters hoe goedkoper we het kunnen maken en hoe sneller we het plastic probleem in de wasmiddel industrie flink omlaag kunnen krijgen.

Help jij met ons mee?Weg met plastic

Het is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat maar alle beetjes helpen. We moeten het probleem beetje bij beetje aanpakken en wassen doen we allemaal.

Als we heel Nederland zouden kunnen voorzien van onze ecologische en biologisch afbreekbare wasmiddel strips zou dat zomaar 25 miljoen plastic flessen per jaar schelen.

Weg met plastic

30 miljoen liter water

In Nederland doen we gemiddeld 220 wasbeurten per jaar per huishouden. Als je dat doorrekend op gemiddeld 8.0 miljoen huishoudens (begin 2021) gaat het hard.

Je komt dan uit op zo'n 1.76 miljard wasbeurten per jaar uit in Nederland. Dat zou alleen op vervoer al makkelijk 30 miljoen liter water schelen dat geen CO2 uitstoot heeft.

wasbeurten per jaar

Aankoopgarantie

De enige manier om dit te kunnen bereiken is met zo veel mogelijk mensen de overstap maken naar de wasmiddel strips van Briters.

Het is in het begin misschien even wennen maar je zult zien dat het resultaat hetzelfde is alleen dan 100% plastic vrij, je kan ze zelfs 30 dagen zonder risico uittesten. Werkt het toch niet? Dan stuur je de rest gewoon terug.

Doe met ons mee