Kies je lidmaatschap

Betaal geen €45 maar slecht €19

Al onze leden krijgen standaard 51% korting op hun bestelling. Omdat wij deze bestelling door de brievenbus kunnen leveren zul je altijd weer voldoende wasmiddel in huis hebben.

Om je kennis te laten maken met de wasmiddelstrips van Briters betaal je voor je eerste levering slechts €19 ipv €45. Voor de leveringen die daarop volgen zal je €22 betalen per 100 wasbeurten, dat is inclusief gratis levering.

Welke van de onderstaande situaties past het beste bij jou?
085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Proef Zonder reden retourneren

Snelle levering Binnen 1 werkdag in huis


Onze Missie

Het plastic afval probleem is groter dan we allemaal denken, dit moeten we samen aanpakken. Door een praktische oplossing te bieden voor wasmiddel wat zowel zorgt voor minder plastic en minder CO2 uitstoot zijn we goed op weg. Onze missie is dan ook om per jaar 100.000 plastic flessen te vermijden. De wasmiddel strips van Briters zijn 100% biologisch afbreekbaar en bevatten geen plastic of microplastic.

Bestellen

Onze Toekomst

De natuur herstelt zich wel maar de vraag is of dat met of zonder ons is. Om ervoor te zorgen dat dit gewoon samen met ons is moeten we echt onze gewoontes gaan aanpassen. Bij Briters gaan we je helpen op het gebied van wasmiddel. Je zal je verbazen hoeveel plastic afval het alleen al scheelt als we allemaal gebruik zouden maken van deze wasmiddelstrips.

Onze Oplossing

Wij houden van eenvoud, geen ingewikkelde oplossingen maar gewoon een simpele manier om je wasgewoontes aan te passen. Het enige wat je hoeft te doen is over te stappen naar de wasmiddelstrips van Briters. Je levert hier helemaal niks bij in, je zal er juist alleen maar op vooruit gaan. Je doet je was 100% plasticvrij, zorgt voor veel minder CO2 uitstoot en bent over het algemeen ook nog eens voordeliger uit.

Bestellen

Wassen zonder slecht geweten!

  • Veel beter voor het milieu
  • Beter voor je portemonnee
  • Ultra geconcentreerd
  • Altijd de juiste dosering
  • 100% plasticvrij
  • Hoge kwaliteit
  • 100% vegan

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om gebruik te maken van onze wasmiddel strips. De wasmiddel strips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel voor een goede prijs.

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddel strips in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd moet worden. De wasmiddel strips van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel in productie en vervoer, dit voordeel kunnen we meteen verrekenen met jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasmiddel strips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Je moet de wasmiddel strips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon retour sturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasmiddel strips bestellen.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de wasmiddel strips lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van Briters wasmiddel Strips zijn:

Natriumdodecylsulfaat, Fatty alcohol polyglycol ether, Amides, coco, N-(hydroxyethyl), Kaolien, Natriumcitraat, Glycerol, Saponine, Water en Parfum

Deze ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, dit geldt overigens ook voor de verpakking van de Wasmiddel Strips van Briters.

Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, je hoeft maar 1 wasmiddel strip te gebruiken voor een normale wasbeurt tot 9kg. Mocht je nou een echt vieze was hebben dan kan je er 2 gebruiken.

Je kan de wasmiddel strips voor zowel kleur, zwart als wit gebruiken en voor ieder type stof.

De temperatuur waar je de Briters op kunt gebruiken is vanaf 15 graden tot 60 graden, dat is ons advies maar je kunt ze gewoon tot 90 graden gebruiken.