Kortingsacties

Groene Helden Academie

Leuk dat je kennis hebt gemaakt met onze wasmiddelstrips via de Groene Helden Academie. Via deze pagina kan je gebruik maken van deze actie met de code GHA20E. Om gebruik te kunnen maken van deze actie kan je op onderstaande knop klikken om door te gaan, de korting wordt dan automatisch verwerkt.

Briters Kortingsactie
Bij Briters hebben we maar 1 missie en dat is 100.000 plastic flessen per jaar te vermijden. Door over te stappen op deze plasticvrije manier van wassen ben je goed op weg.

In de verpakkingen zitten maar liefst 100 wasbeurten wat gelijk staat aan een grote 5 liter fles vloeibaar wasmiddel. Omdat ze veel lichter zijn en minder volume hebben bespaar je niet alleen plastic afval maar ook nog eens een heleboel CO2 uitstoot. Op deze manier ben je dus heel duurzaam je was aan het doen.

Briters Kortingsactie
Je kan nu ook Tooth Tabs bestellen van Briters, deze zijn niet alleen beter voor het onderhouden van je gebit maar ook nog eens beter voor het milieu. Omdat jij door de Groene Helden Academie bij ons terecht bent gekomen hebben we ook nog eens een fantastische aanbieding voor je. Je ontvangt maar liefst 9 euro korting op je bestelling. Met één pakket Briters Tooth Tabs kan je maar liefst 6 maanden lang poetsen.

Briters Kortingsactie
Naast de Briters wasstrips bieden we ook de Briters Shampoobars aan. Via de Groene Helden Academie kan je deze ook met een mooie korting aanschaffen zodat we samen de strijd aan kunnen gaan met plastic afval. Door over te stappen op deze duurzame manier van je haren wassen bespaar je flink wat plastic flessen shampoo uit en was je enkel met natuurlijke ingredienten. Daarnaast is de gehele productie gedaan op Nederlandse bodem.

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Proef Zonder reden retourneren

Snelle levering Binnen 1 werkdag in huis