Veelgestelde Vragen


Op deze pagina willen we zoveel mogelijk antwoord geven op al je vragen, mocht je vragen hier niet beantwoord worden laat het ons dan weten via de mail zodat we je alsnog verder kunnen helpen. We kunnen dan ook meteen onze veelgestelde vragen bijwerken. Op deze manier kunnen we die informatie direct met andere delen.


Hoe te gebruiken

Dit gedeelte hebben we heel makkelijk voor je gemaakt. Over het algemeen gebruik je gewoon 1 wasstrips per wasbeurt bij een wastrommel tot 7Kg. Mocht je nou echt een vieze was hebben dan kan je er altijd een extra wasmiddelstrip bij doen.

Dat kan, echter raden we dat niet aan. Ook wasverzachter is erg slecht voor het milieu en zouden we niet adviseren om te gebruiken met onze wasmiddelstrips. Als je het gewoon wilt kan het natuurlijk, je bent dan in ieder geval al goed bezig met je wasmiddel.

Met de wasmiddel strips van Briters kan je op iedere temperatuur wassen. Wij raden echter aan om gewoon tot maximaal 60 graden te wassen. Dat is ten eerste veel beter voor het milieu en voor de portemonnee. Je kan zelfs koud wassen met onze wasmiddelstrips. Mocht je nou echt een vieze was hebben en per se op 90 graden willen wassen kan dat natuurlijk gewoon.

De wasmiddel strips van Briters kan je het beste bewaren in de meegeleverde envelop. Het is belangrijk dat ze op een droge plek worden bewaard. Over het algemeen kan je de wasmiddelstrips zo'n 3 jaar bewaren maar als ze gewoon droog bewaard worden kan je dit makkelijk langer.

Met de wasmiddel strips van Briters kan je ieder type kleur wassen. Het is een universeel wasmiddel en kan gebruikt worden voor zowel gekleurde was, zwart en wit. Vanaf nu dus geen geneuzel meer 3 verschillende soorten wasmiddel.

Ook op het gebied van verschillende stofjes zijn de wasmiddel strips van Briters universeel. Je hebt dus enkel deze strips nodig voor alle type stofjes, denk hierbij aan wol, katoen, zijde en delicate.

Voor extreem delicate stofjes zoals Kasjmier raden we aan dit altijd met handwas te doen, je kan hier dan wel gewoon onze wasmiddel strips voor gebruiken.

Wanneer je extreem vieze vlekken zoals grasvlekken, wijnvlekken, olie, stiften etc hebt raden we aan dit altijd eerst voor te behandelen. Daarna kan je ze gewoon met onze wasmiddel strips wassen.

Algemene Vragen

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel. Je helpt mee aan een duurzame toekomst zonder plastic afval, daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs te betalen. Dat is waar wij bij Briters voor staan, het leveren van een betaalbaar alternatief voor poedervormig wasmiddel, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules.

We willen onze klanten geen excuus meer geven om gebruik te maken van onze wasmiddel strips. De wasmiddel strips van Briters zijn het ultieme alternatief voor normaal wasmiddel voor een goede prijs.

Om meer te weten te komen over onze missie bekijk dan deze pagina.

Wij hebben ervoor gekozen om de wasmiddelstrips in grote hoeveelheden aan te bieden. Hierdoor kunnen we de stukprijs lager maken dan nodig. Kleine hoeveelheden opsturen is ook veel slechter voor het milieu als je kijkt naar het aantal ritjes die gemaakt moeten worden.

In vergelijking met vloeibaar wasmiddel zou je het dan over ruim 5kg hebben dat vervoerd moet worden. De wasstrips van Briters wegen nog geen 250 gram. Dit scheelt veel in productie en vervoer, dit voordeel kunnen we meteen verrekenen met jou als klant.

Met 100 stuks kan je over het algemeen 3 maanden vooruit en wasmiddel heb je toch altijd nodig dus waarom zou je in kleine hoeveelheden bestellen? Hierdoor krijg je een win-win situatie en hopen we iedereen over te kunnen laten stappen naar de wasmiddel strips van Briters.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Je moet de wasmiddelstrips van Briters natuurlijk eerst gebruiken voordat je weet of ze naar behoren werken. Omdat we zo zeker zijn van onze zaak kan je ze daarom ook gewoon eerst uitproberen. Ben je na een aantal wasjes toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je het restant gewoon retour sturen.

We zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos je eerste wasstrips bestellen.

Voor meer informatie over verzenden en retouren kan je op deze pagina kijken.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de wasmiddelstrips lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België. Voor meer informatie over het verzenden en retourneren kan je terecht op deze pagina.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van Briters wasstrips zijn:

Natriumdodecylsulfaat, Fatty alcohol polyglycol ether, Amides, coco, N-(hydroxyethyl), Kaolien, Natriumcitraat, Glycerol, Saponine, Water en Parfum

Bekijk hier de details van de ingrediënten en de veiligheidsmaatregelen.