30 dagen Proef

085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

Duurzaam poetsen met de

Tooth Tabs van briters

Een nieuw tijdperk voor het poetsen van je tanden is aangebroken, stap nu over!


  • 100% Plastic-vrij poetsen
  • Unieke samenstelling
  • Extra schuimend
  • Puur natuurlijk
  • Goedgekeurd door tandartsen
  • Geen schadelijke stoffen
  • Duurzame toekomst
  • Hoge kwaliteit

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


Duurzaam poetsen

Als je kiest voor de Tooth Tabs van Briters kies je bewust voor een duurzame toekomst. Wij willen ook dat onze kleinkinderen nog mogen genieten van deze prachtige bergtoppen met sneeuw. Door niet meer te poetsen met tandpasta maar te poetsen met de plasticvrije Tooth Tabs van Briters help je daar aan mee. Per jaar produceren we maar liefst 104 miljoen lege tubes tandpasta, dit kan je eenvoudig voorkomen door over te stappen op onze Tooth Tabs.

Pure ingrediënten

Om ervoor te zorgen dat je tanden schoon worden en blijven hebben we bij de Tooth Tabs van Briters enkel gekozen voor pure ingrediënten. Zo hebben we bijvoorbeeld gekozen voor de pure extract van pepermunt die je de heerlijk frisse smaak geeft. We vinden het belangrijk enkel de ingrediënten te gebruiken die een functie hebben. Onze Tooth Tabs zullen dan ook geen enkele vorm van plastic bevatten, ze zijn vegan en vrij van gluten.

Gezond gebit

Dat is waar het uiteindelijk om draait, als je dat ook nog voor elkaar kan krijgen op een duurzame manier zijn we goed bezig met zijn allen. Met de beste specialisten hebben we de ultieme Tooth Tabs ontwikkeld die alles bevatten wat je nodig hebt voor een schoon en gezond gebit. Om ook nog de ervaring van het poetsen na te kunnen bootsen zullen onze Briters Tooth Tabs heerlijk schuimen. Geen reden meer om niet te switchen naar Briters!

Geen geknoei meer

Net iets te veel tandpasta of het valt er weer eens af. We kennen het allemaal wel, met onze Tooth Tabs heb je dat probleem niet meer.

Altijd de perfecte dosering van 1 tablet. Zeer overzichtelijk en geen rotzooi meer in de badkamer of wasbak.

Waarom Briters?

Dat er een alternatief zou moeten komen voor tandpasta was wel duidelijk alleen de manier waarop was nog even de vraag.

Door deze unieke samenstelling van ingrediënten zal je dezelfde poetservaring beleven alleen dan op een duurzame manier.

Geen plastic

Naast dat we enkel gebruik maken van natuurlijke ingrediënten is het plastic afval een zeer belangrijk punt.

De Tooth Tabs van Briters bevatten dan ook niks van plastic en worden geleverd in een glazen pot met een aluminium deksel.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Als jij op een duurzame manier je tanden wilt poetsen ben je bij Briters aan het juiste adres. Naast het feit dat je zonder plastic afval je tanden kunt poetsen en geen microplastic wegspoelt in je wasbak is het ook nog eens een stuk gezonder. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten.

We willen de drempel zo laag voor je maken dat je eigenlijk geen keuze meer hebt. Stap nu ook over en zorg voor een duurzame toekomst.

Dat is makkelijk, de stappen staan netjes vermeld op de verpakking. Je pakt een Tooth Tab, stopt deze in je mond en bijt erop. Vervolgens pak je een natte tandenborstel en begin je te poetsen. De unieke samenstelling zal ervoor zorgen dat deze direct begint te schuimen en jij je tanden goed schoon kunt maken.

Er zit zeker fluoride in onze Tooth Tabs, dit zorgt ervoor dat je tanden goed beschermd zijn. We bieden momenteel dan ook geen Tooth Tabs aan zonder fluoride omdat deze niet de juiste bescherming aan je gebit zullen bieden.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de Tooth Tabs lekker snel in huis en kan je direct beginnen met poetsen. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België. Voor meer informatie over het verzenden en retourneren kan je terecht op deze pagina.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van de Briters Tooth Tabs zijn als volgt:

Sorbitol, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Cocoyl Isethionate, Xylitol, Mentha Piperita Oil, Agar, Magnesium Stearate, Stevia, Sodium Fluoride, D-Limonene en Linalool.

We raden aan de Tooth Tabs vanaf 4 jaar pas te gebruiken omdat kinderen er misschien in kunnen stikken. Wil je ze toch voor kinderen onder de 4 jaar gebruiken? Zorg er dan voor dat je ze eerste fijnmaalt voor gebruik.