Op Voorraad - 30 Dagen Proef

085 06 01 716

30 Dagen Retour

1 Werkdag

Bewaar je wasstrips en shampoo bars in het

Briters Bewaarblik

Hierdoor zorg je ervoor dat ze veilig opgeslagen zijn voor langere tijd


  • 10 jaar garantie
  • Gemaakt in Nederland
  • 100% recyclebaar
  • Duurzaam blik
  • Tot 200 wasstrips
  • Tot 25 shampoo bars
  • Moderne uitstraling
  • Makkelijk hervulbaar
  • Zal niet roesten

085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Retour Niet tevreden? Geld terug

Snelle levering Binnen 1 werkdag


100% recyclebaar

Voor onze bewaarblikken hebben we gekozen voor blik omdat dit het meest duurzame materiaal is en zeer goed gerecycled kan worden. Daarnaast is het ook een zeer sterke materiaalsoort en kunnen we hier makkelijk 10 jaar garantie op geven. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit bewaarblik voor je Briters producten zoals de wasstrips en shampoo bars.

Gemaakt in Nederland

We vinden het belangrijk dat onze producten dicht bij huis worden gemaakt en zijn dan ook trots op onze fabriek in Nederland. Hierdoor zijn onze bewaarblikken nog een stuk duurzamer en worden deze milieubewust geproduceerd. Door het uitstekende formaat zijn ze zowel te gebruiken voor onze wasmiddelstrips als shampoo bars. Hierdoor blijven de Briters producten goed beschermd tegen vocht en licht van buitenaf.

Langer bewaren

Op een eenvoudige manier de levensduur van de Briters producten verlengen doe je simpelweg door gebruik te maken van onze bewaarblikken. Ze zullen hier lucht en vochtdicht verpakt zijn en kan je ze langer bewaren. Zeker voor de wasmiddelstrips is het belangrijk dat ze niet vochtig worden of uitdrogen, we adviseren dan ook zeker om een bewaarblik hiervoor te gebruiken. Je kan tot wel 200 wasstrips opslaan in de Briters bewaarblikken.

Blik

We hebben gekozen voor blik als materiaal omdat deze zeer duurzaam is en 100% recyclebaar.

Daarnaast blijven de producten ook goed afgesloten van zowel lucht als vocht en blijven ze heerlijk vers.

Waarom Briters?

Een oplossing voor veel problemen, vandaar ook onze bewaarblikken zodat onze producten nog langer goed blijven.

De unieke afmeting zorgt ervoor dat ze perfect passen voor zowel de wasstrips als de shampoo bars.

10 jaar garantie

Iets dat we makkelijk kunnen bieden voor deze hoogwaardige bewaarblikken. Hierdoor ben je verzekerd van hoge kwaliteit.

We weten zeker dat ze gewoon je leven lang meegaan zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Reacties van onze klanten:

Veelgestelde Vragen

Het Briters bewaarblik is in principe bedoeld voor de wasmiddelstrips en de shampoo bars maar kan natuurlijk voor veel meer dingen gebruikt worden.

Het is een duurzame manier van bewaren en door gebruik te maken van blik is het ook nog eens 100% recyclebaar.

Het bewaarblik van Briters wordt gewoon in Nederland gemaakt, hierdoor besparen we een hele hoop op de CO2 voor het vervoer ervan en om deze bij jou thuis te krijgen.

Klopt, we weten in ieder geval zeker dat je 10 jaar met onze bewaarblikken doet. Eigenlijk kan je hier makkelijk je hele leven mee doen omdat ze van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn. Mochten ze om welke reden dan ook kapot gaat kunnen ze gewoon weer 100% gerecycled worden.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je het Briters bewaarblik lekker snel in huis en kan je er meteen gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL en PostNL worden verzonden.

Alle bestellingen worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België vanaf 30 euro. Voor meer informatie over het verzenden en retourneren kan je terecht op deze pagina.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card. Mocht je hier niet mee kunnen betalen horen we graag van je zodat we je verder kunnen helpen.