Minder CO2 uitstoot

Hoe je op CO2 Uitstoot Kunt Besparen

We zullen je uitleggen waardoor je minder CO2 uitstoot door van wasmiddel te veranderen

Anne Vos - 12 maart 2022

Je zal je echt verbazen als je erachter komt hoeveel onnodig water er vervoerd wordt bij vloeibaar wasmiddel. Als we hier mee zouden stoppen besparen we maar liefst 96% op de CO2 uitstoot.

Of je het nou bij de supermarkt koopt of bij je thuis laat bezorgen, het moet altijd van A naar B gebracht worden. Helaas gaat dit vaak nog met vrachtwagens of busjes die op fossiele brandstof rijden en dus CO2 uitstoten. Dit kunnen we direct verlagen door over te stappen op kleinverpakkingen.

Hoe kan de verpakking zo klein zijn?

Vloeibaar wasmiddel bestaat voornamelijk uit water en laat nou juist dat ingrediënt ook in de wasmachine zitten wanneer deze aangaat. Waarom zouden we dit dan de halve wereld over slepen om vervolgens weer in een wasmachine terecht te komen? Dat is precies wat wij ook dachten en hebben dit op kunnen lossen.


Er is een ultra geconcentreerd wasmiddel uit ontstaan waar je alleen nog water aan toe hoeft te voegen. De wasmiddel strips van briters wegen nog geen 2 gram in vergelijking tot 30-40 gram van één dosis vloeibaar wasmiddel.


Wist je dat?

1) Maar liefst de helft van het ingezamelde plastic wordt geëxporteerd buiten de EU omdat we het hier niet kunnen verwerken? De rest beland dus alsnog op de afvalberg of wordt verbrand.

2) Wij jaarlijks per persoon maar liefst 4.490 stukken plastic afval weggooien? Hierdoor komt er ieder jaar 300 miljoen ton extra plastic afval op onze planeet.

“Wanneer je overstapt op de Wasmiddel Strips van briters bespaar je maar liefst 96% op de CO2 uitstoot van het vervoer ervan!”

Minder CO2 uitstoot en geen plastic?

Dat is precies wat dit product biedt, we zouden eigenlijk allemaal zo snel mogelijk over moeten stappen naar de wasmiddel strips van briters. Helaas is dit nog niet zo makkelijk want veel mensen zijn het nou eenmaal gewend om te wassen met vloeibaar of poedervormig wasmiddel.


Zodra het voor men duidelijk wordt hoe het product precies werkt en waarom we geen onnodig water rond hoeven te slepen valt het kwartje meestal vrij snel.


Waarom overstappen?

We hebben natuurlijk al een aantal redenen genoemd waarom je over zou moeten stappen naar de wasmiddel strips van briters. Daar zouden we er nog één belangrijke aan toe willen voegen, namelijk de prijs.

Het is namelijk over het algemeen voordeliger dan vloeibaar wasmiddel in de aanbieding. Je bent dus eigenlijk op alle fronten beter uit bij het gebruik van de wasmiddel strips van briters.

“Overstappen naar de Wasmiddel Strips van Briters in kinderlijk eenvoudig en bespaart ook nog op mijn vaste lasten!”

Vele klanten gingen je al voor en zweren bij dit product

Kijk snel wat Briters voor jou kan doen!

Tijdelijk Extra Voordeel voor onze Lezers