Goedkoop Aternatief

Voordelig en Ecologisch Wassen

Dat doe je met de Wasmiddel Strips van Briters, zowel goed voor de portemonnee als het milieu

Anne Vos - 11 april 2022

We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een beter milieu maar niet ten koste van onze portemonnee. Wij leggen je uit hoe je dat toch kunt doen!

Na veel onderzoek te hebben gedaan naar de prijzen van vloeibaar en poedervormig wasmiddel kwamen we tot de conclussie dat deze per wasbeurt toch vrij duur zijn.

Waarom is wasmiddel eigenlijk zo duur?

Het antwoord daarop is eigenlijk simpel, er moeten veel en vooral dure reclames worden gemaakt om het aan de man te brengen. Het is een zeer concurrende markt en om hun marktaandeel te behouden dienen ze zichtbaar te zijn. Vooral dat laatste kost gewoon veel geld en hier moet jij als consument aan mee betalen.


Los van de marketing zijn het altijd grote bedrijven met veel personeel en dure kantoren. Dat dient uiteindelijk allemaal betaald te worden door de consument en wordt verrekend in de verkoopprijs van het wasmiddel.


Wist je dat?

1) Maar liefst de helft van de gebruikers te veel wasmiddel gebruikt bij de dosering? Te veel wasmiddel is slecht voor je wasmachine en zorgt voor restjes op je kleding.

2) Wasmiddel Pods over het algemeen een stuk duurder zijn? Wanneer je een klein wasje draait kan je niet doseren en ben je nog duurder uit.

“De juiste dosering is heel belangrijk voor zowel een schone was als voor je portemonnee!”

Vloeibaar of Poedervorming wasmiddel?

Over het algemeen maakt het niet zoveel uit welke je gebruikt, beide maken je was schoon en dat is uiteindelijk wat we willen. Het belangrijkste hierbij is echt de dosering!


Gemiddeld gezien gebruiken we veel te veel wasmiddel per wasbeurt. Hierdoor wordt de prijs per wasbeurt niet alleen hoger maar kan het ook strepen, vlekken en klonten veroorzaken. Daarnaast wordt je was er ook niet per se schoner van.


Hoe kan ik slim doseren?

Slim wassen doe je tegenwoordig met de Wasmiddel Strips van Briters, hierbij profiteer je van beide kanten. Je dosering per wasbeurt is duidelijk, gebruikt gewoon 1 strips.

Heb je een kleiner wasje, liever niet, dan kan je de strip gewoon doormidden scheuren zodat je minder wasmiddel gebruikt. Dit is beter voor je wasmachine, portemonnee en het milieu.

“Ik zie geen reden om NIET over te stappen op de Wasmiddel Strips van Briters, voordelig, handig en ecologisch wassen”

Vele klanten gingen je al voor en zweren bij dit product

Kijk snel wat Briters voor jou kan doen!

Tijdelijk Extra Voordeel voor onze Lezers