5 september 2023

Ecologisch alternatief voor wasparfum: de Briters Geurkorrels

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren, vooral als het gaat om dagelijkse taken zoals het wassen van kleding. In dit artikel gaan we dieper in op de wereld van wasparfum en hoe je een milieuvriendelijk alternatief kunt kiezen zonder in te boeten op de geliefde frisse geur van net gewassen kleding

Anne Vos

Ontdek Geurkorrels

3mins leestijd

De zoektocht naar duurzame alternatieven in de wereld van wasproducten heeft geleid tot innovatieve oplossingen zoals de Geurkorrels van Briters. Maar wat maakt deze geurkorrels zo speciaal en hoe dragen ze bij aan een duurzamere wasroutine?

Volledig duurzaam wassen: Ontdek de Briters Geurkorrels

Met het groeiende bewustzijn over milieuvriendelijke keuzes, wordt de wasroutine van veel mensen steeds groener. Tegelijkertijd is het voor velen van essentieel belang dat kleding niet alleen schoon is, maar ook heerlijk fris ruikt. Iedereen heeft een eigen voorkeur voor de intensiteit van frisheid. Daarom we na de positieve ontvangst van onze wasstrips, introduceren wij onze nieuwste aanvulling: de Geurkorrels van Briters.

Deze zijn speciaal ontwikkeld om je waservaring compleet te maken. Of je nu een subtiel vleugje frisheid wilt of juist een intense geurbeleving verkiest, met onze scent booster bepaal je zelf de gewenste geurintensiteit voor je kleding.

Ecologisch alternatief voor wasparfum

Wasparfum is ongetwijfeld geliefd bij velen vanwege de frisse geur die het aan de was geeft. Echter, veel van deze producten bevatten niet alleen schadelijke stoffen, maar komen ook in plastic verpakkingen die belastend zijn voor het milieu. Bij Briters hebben we naar een oplossing gezocht en die hebben we gevonden in onze nieuw gelanceerde Geurkorrels.

Deze korrels zijn niet alleen verpakt in plastic-vrije verpakkingen, net als de Briters wasstrips, maar ze zijn ook samengesteld uit milieuvriendelijke ingrediënten. Zo kun je genieten van de heerlijke geur die je gewend bent, maar dan op een verantwoorde manier.

Het antwoord op de vraag naar duurzaamheid en frisheid is nu binnen handbereik. Met de Briters Geurkorrels ervaar je het beste van beide werelden: een intens frisse boost voor je was, zonder het nadelige milieu-impact van plastic afval. Zo zetten we ons bij Briters voortdurend in voor kwaliteitsvolle producten die zowel de aarde als jouw welzijn in acht nemen.

Maak van elke wasbeurt een milieuvriendelijke en heerlijk geurende ervaring met onze Geurkorrels, en draag actief bij aan een schonere, frissere en duurzamere toekomst.

Geurboosters, Scent-Boosters, Geurkorrels, en Geurparels

In de wereld van wasgeuren en geurversterkers kom je verschillende termen tegen. Zo hoor je wellicht de namen "geurboosters", "scent-booster", "geurkorrels", en "geurparels". Al deze termen hebben in essentie dezelfde betekenis: ze verwijzen naar producten die een extra geurboost aan je was toevoegen. Ondanks de variëteit in benamingen is hun doel hetzelfde: het versterken van de frisheid van je kleding en het zorgen voor een langdurige, heerlijke geur.

Hoe gebruik je de Geurkorrels?

Met de Geurkorrels van Briters is het heel eenvoudig om je was die intens frisse geur te geven. Volg de onderstaande stappen om het meeste uit de scent booster te halen:

  1. Voeg slechts 5g Geurkorrels toe voor een maximale geurkracht aan je wasgoed.
  2. Voeg de Geurkorrels eerst toe in de trommel en doe daarna je wasgoed erbij.
  3. Voer je gebruikelijke wascyclus uit en geniet vervolgens van de frisse geur van je kleding!

“Bij Briters zetten we ons vol passie in voor een schonere planeet en een duurzame toekomst”

Waarom kiezen voor Briters Geurkorrels?

  • Ecologische keuze: Milieuvriendelijk genieten van een frisse was
  • Het alternatief voor wasparfum: Duurzaam en effectief
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie: 100% tevredenheid of je geld terug
  • Optimale geurkracht: Maximale geur met slechts 5g
  • Geschikt voor ieder type was: Veelzijdig in gebruik
  • 100% Vegan: Goed voor jou en de planeet
  • Geen plastic verpakking: Draag actief bij aan een schonere wereld

Veelgestelde vragen over de Geurkorrels

Je zal vast nog wat vragen hebben over wasstrips. Daar helpen wij je graag bij! Hieronder hebben we alvast een aantal van de meest voorkomende vragen beantwoord voor je.

Zit er garantie op de Geurkorrels?

image

Om de kracht van onze Geurbooster echt te ervaren, moet je ze natuurlijk eerst proberen. We zijn zo overtuigd van de effectiviteit dat we je een zorgeloze ervaring willen bieden. Mocht je na enkele wasbeurten toch vinden dat ze niet helemaal voldoen aan je verwachtingen, dan kun je het resterende product naar ons terugsturen

Wij zullen vervolgens het volledige aankoopbedrag zonder gedoe terugstorten. Dit betekent dat je met vol vertrouwen onze Geurkorrels kunt uitproberen, wetende dat je maar liefst 30 dagen hebt om ze te beoordelen.

Hoe worden de Briters verzonden?

image

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag bij je thuis geleverd worden. Hierdoor heb je de scent booster lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL of PostNL verzonden. Alle bestellingen worden vanaf 30 euro gratis verzonden naar zowel Nederland als België.

Hoe gebruik je de geurkorrels van Briters

image

Voor een heerlijke frisheid hoef je slechts een kleine hoeveelheid van 5 gram Geurbooster per normale wasbeurt tot 9kg toe te voegen. Voor die extra geurintensiteit bij bijzonder vieze was, kun je een beetje meer toevoegen naar wens.

Onze Geurbooster zijn perfect voor zowel gekleurde, zwarte als witte was en geschikt voor elk type stof.

Wat als ik niet tevreden ben?

image

Geen probleem! We bieden een 30 dagen proefperiode aan. Als het resultaat je om welke reden dan ook niet bevalt, kun je het restant gewoon retour sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Omdat we Klarna als betaalmethode aanbieden, kun je onze producten eigenlijk testen zonder te betalen!

image

1000+ REVIEWS

  • Klantenreview over Briters wasstrips
    Quotation Mark

    Via een vriendin de wasstrips van Briters ontdekt. Tot nu toe ben ik er zeer positief over. De was wordt prima schoon en scheelt veel plek in de kast. Geen grote flessen meer.

    image

    Shirley Kaldenberg

    2 apr 2024 | Google Reviews

  • Klantenreview over Briters wasstrips
    Quotation Mark

    Duurzaam, fijn product, ruikt lekker, geen gesleep meer met zware flessen. Fijn dat het mogelijk is dat het retour mag als het onverhoopt niet bevalt. Het bewaarblik is erg handig.

    image

    Janine Steeneken

    27 mrt 2024 | Google Reviews

  • Klantenreview over Briters wasstrips
    Quotation Mark

    De Britsers wasstrips zijn in één woord gewéldig: de geur is heerlijk en niet te aanwezig, de was is schoon én het scheelt heel veel plastic afval! Plus een vlotte service!

    image

    Sonja Bruggemann

    21 mrt 2024 | Google Reviews

  • Klantenreview over Briters wasstrips
    Quotation Mark

    Super fijne wasmiddel met een heerlijke frisse geur! Mijn gezinsleden wisten nooit hoeveel vloeibare of poeder wasmiddel ze moesten toevoegen bij de was, nu weten ze precies hoeveel en dat leggen ze dan in de wasmachine neer. Aan 1 strip per wasbeurt hebben wij meer dan genoeg

    image

    Willeke

    1 jan 2024 | Google Reviews

  • Klantenreview over Briters wasstrips
    Quotation Mark

    Milieubewust wassen! Een schone was met een niet overdreven frisse geur, wie wil dat nou niet. Ideaal om mee op reis te nemen, je stopt ze zo in je toilettas. Ze wegen niks. Weg met al die plastic flessen vol met water en andere troep. Gebruik Briters, de beste en goedkoopste wasstrips!

    image

    Sacorma

    8 okt 2023 | Google Reviews

Kijk wat Briters te bieden heeft!

Meer lezen

Andere interessante artikelen...

© 2024 Briters. Alle rechten voorbehouden.

Bekijk producten

Betaal later - Probeer nu voor 30 dagen