Briters bij RTL 4

Bekijk hier de specials van de afleveringen over de Briters wasmiddelstrips die te zien waren bij RTL 4

We hebben een mooie reeks videos gemaakt om het gebruik en de voordelen van Briters weer te geven

Anne Vos - 26 mei 2023

We vinden het belangrijk onze missie met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen met Life is Beautiful een item op televisie te maken over de Briters wasstrips.

Deel dit artikel:

Een mini-serie die we samen met RTL 4 hebben opgenomen, we nemen je mee in een 4 weeks was avontuur. Bekijk op deze pagina alle videos over hoe we de was hebben gedaan met de Briters wasstrips.

Wat is de wasstrips ervaring van Briters?

In een 4-delige mini-serie nemen we je mee in het was avontuur van Rosanne. We gaan 4 weken met haar meelopen om te kijken wat ze van de wasstrips vindt en wat haar ervaring is.

Aflevering 1

Kennismaking Briters wasstrips

In de eerste aflevering nemen we je mee met de kennismaking van het product. Hoe gaat het in zijn werk en zijn er nog specifieke punten waar je op moet letten bij het gebruik van de wasmiddelstrips van Briters

We maken onze eigen mini-serie op Youtube ter ondersteuning van het programma Life is Beautiful bij RTL4 dat iedere zondag te zien is om 12:00.

“Laat ons je meenemen in de eerste kennismaking met de wasmiddelstrips van Briters”

Bekijk hieronder de uitzending van RTL 4

Hieronder de special van aflevering 1

Aflevering 2

De eerste thuis test met de wasstrips

In deze tweede aflevering laten we zien hoe Rosanne de was thuis heeft gedaan met de Briters wasstrips. Ze had een witte blouse waar koffie overheen was gevallen. In deze special laten we zien was het wasresultaat is met de wasmiddelstrips.

Wederom hebben we deze week ook de uitzending in samenwerking met RTL 4 en leggen we uit waarom men over zou moeten stappen naar de wasmiddelstrips van Briters.

“Waarom water van de supermarkt meesjouwen als dit al in de wasmachine zit?”

Bekijk hier de tweede RTL 4 aflevering

Hier kan je de special van aflevering 2 bekijken

Aflevering 3

De derde keer wassen met de Briters wasstrips

De derde aflevering van ons Briters was avontuur staat volledig in het teken van de was doen met de Briters wasmiddelstrips. In deze aflevering leggen we je uit wat het grote voordeel is om te wassen met wasstrips.

Ook bij deze aflevering hebben we een special gemaakt waarin we dit keer een tuinbroek met jam vlekken onder de loep nemen. We laten je zien wat het resultaat was door deze met de wasstrips van Briters te wassen.

“Ik snap niet waarom iedereen gewoon wast met de wasstrips van Briters. Iedereen zou over moeten stappen!”

Het derde deel van de RTL 4 aflevering

Bekijk hier de special met een vieze tuinbroek

Aflevering 4

De conclusie van onze wasstrips ervaring

In deze 4de aflevering van de mini-serie bespreken we de totale wasstrips ervaring en waarom iedereen over zou moeten stappen naar de wasstrips van Briters. Rosanne geeft haar eindoordeel en nog enkele tips voor een duurzamer leven.

Wil jij ook op een duurzame manier je was doen? Stap dan over op de Briters wasstrips en profiteer niet alleen van voordeliger de was doen maar ook duurzamer te gaan leven.

“Ik ben niet alleen duurzamer gaan wassen maar ook duurzamer gaan leven!”

Bekijk hier de Briters wasstrips conclusie

Waarom wassen met wasstrips?

Deze wasstrips van Briters zorgen ervoor dat er geen plastic afval meer afkomstig is van wasmiddel. Daarnaast bevatten de wasstrips van Briters geen microplastics. Doordat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn is het een duurzame manier van het doen van je was.

Doordat de wasstrips tot 90% lichter dan normaal wasmiddel scheelt het een hoop CO2 uitstoot op het vervoer van de wasstrips.

Ze zijn dus beter voor het milieu, zorgen ervoor dat je geen overbodig plastic afval creëert en zijn ook nog eens goedkoper! Bekijk iedere zondag de afleveringen op televisie bij RTL 4 en de specials bij ons op Briters.nl. We zullen ook de afleverigen van TV op ons Briters Youtube kanaal zetten zodat je deze daar ook terug kan kijken.


Ben jij klaar voor de switch?

Stap ook over op een duurzame en plasticvrije toekomst. Pas je gewoontes aan en binnen een paar weken weet je niet meer beter en zorgen we samen voor een stuk minder plastic afval dat toch vaak weer in de natuur komt.

Doordat we 30 dagen niet goed geld terug garantie geven kan je zonder risico onze wasstrips uitproberen en er je ervaring mee opdoen.

“Ik wil niks anders meer nadat ik ben overgestapt op de wasmiddelstrips van Briter en kan het iedereen aanraden.”

Vele klanten gingen je al voor en zweren bij dit product

Kijk snel wat Briters voor jou kan doen!

Tijdelijk Extra Voordeel voor onze Lezers