Briters Shampoobars

Je Haren Volledig Plasticvrij Wassen Met onze Shampoobars

Vanaf nu kan je ook je haren wassen zonder plastic afval met de Briters Shampoobars

Anne Vos - 24 maart 2023

Je kon natuurlijk al plasticvrij je was doen en zonder plastic afval je tanden poetsen. Dat kon beter, dachten we bij Briters, je kan daarom vanaf nu ook volledig plasticvrij je haren wassen met de Briters Shampoobars.

Deel dit artikel:

Zoals we al eerder hadden aangegeven zullen we dit jaar nieuwe producten lanceren om het plastic afval tegen te gaan. Met trots mogen we dan ook melden dat we vanaf nu ook shampoobars aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Wat zijn Shampoobars precies?

Shampoobars zijn een vorm van shampoo die we in de vaste vorm verkopen. In plaats van vloeibare shampoo in plastic flessen, worden onze shampoobars aangeboden als een compacte vaste vorm die op een zeep lijkt. Het is een duurzame optie voor shampoo omdat het geen plastic afval oplevert in tegenstelling tot de traditionele shampooflessen en is het makkelijker te transporteren gezien het veel minder ruimte in beslag neemt.

Leuk weetje

1 bar = 3 flessen

Je zou het niet zeggen maar met 1 van onze shampoobars kan je maar liefst 80 keer je haren wassen. Dat staat gelijk aan 3 flessen shampoo en dus 3 plastic flessen afval. Onze verpakking bestaat uit 3 shampoobars dus dat zijn maar liefst 9 flessen shampoo.

“Het scheelt niet alleen ruimte maar ook heel wat plastic afval.”

Waar bestaat de shampoobar uit?

Shampoobars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Tea Tree, Eucalyptus, boters en essentiële oliën en zijn ook nog eens vrij van parabenen, sulfaten en andere chemicaliën die in conventionele shampoos zitten. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in een fantastische combinatie van Tea Tree en Eucalyptus en zijn geschikt voor ieder type haar en hoofdhuid.


De etherische olie die wordt gewonnen uit de Tea tree biedt een bijzonder goede werking voor de onzuivere huid. Het is namelijk zo dat het niet alleen een verzorgende werking heeft maar het kan ook nog roos, bacteriën en schimmels tegengaan. Het wordt niet voor niets wonderolie genoemd!


De toevoeging van Eucalyptus zorgt voor een heerlijke geur, alsof je je in de spa bevindt zo lekker. Het is daarom een multi inzetbare bar die voor iedereen geschikt is. Daarom hebben we ook voor deze combinatie gekozen zodat je kinderen als vader en moeder kunnen genieten van een plasticvrije wasbeurt.


Bewaartip

Buiten de douche

Het is waarschijnlijk redelijk voor de hand liggend maar zorg ervoor dat je shampoobar niet nat wordt als je hem niet gebruikt. Deze zal dan sneller opgaan en grotere kans op uitdroging. Leg hem dan ook op een schaaltje buiten de douche.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van onze shampoobar is vergelijkbaar met het gebruik van een normale shampoo: je maakt je haar en de bar nat, wrijft de bar tussen je handen om het schuim te activeren en masseert het schuim in je haar en hoofdhuid. Na het wassen spoel je het schuim uit en laat je je haar natuurlijk drogen. Simpeler dan dat wordt het niet.


Let er op dat je niet te lang met de bar door je haren wrijft want je hebt maar een klein beetje nodig. Op deze manier kan je nog langer met je Briters Shampoobar doen.


Hoge kwaliteit

Bij Briters gaan we natuurlijk enkel voor de beste kwaliteit. Onze shampoobars worden dan ook op hoog niveau in Nederland geproduceerd. Hierdoor heb je niet alleen de beste kwaliteit maar ben je ook nog eens extra duurzaam bezig. Door onze bars onder hoge druk extra hard samen te persen gaan ze ook nog eens extra lang mee.

Daarnaast maken we enkel gebruik van de allerbeste recepten en zal de kwaliteit van de Briters shampoobars van hele hoge kwaliteit zijn.

“Prachtig initiatief van Nederlandse bodem, ik wil niks anders meer!”

Vele klanten gingen je al voor en zijn zeer tevreden over de producten

Kijk snel wat Briters allemaal te bieden heeft!

Samen tegen plastic afval