Nieuws

Briters breidt uit naar Duitsland, Spanje en Zweden!

Anne Vos - 31 oktober 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat Briters nu uitbreidt naar Duitsland, Spanje, en Zweden! Ontdek hoe deze stap ons helpt onze duurzame missie te verspreiden en een toekomst te creëren met minder plastic afval.

Groot nieuws: Briters breidt uit naar Duitsland, Spanje, en Zweden! Met de lancering van briters.de, briters.es, en briters.se kunnen klanten nu ook in deze landen onze wasstrips bestellen. Dit alles in lijn met onze duurzame missie: Minder plastic afval, meer schone oceanen!

De briters beweging groeit:

Onze reis gaat niet alleen over het uitbreiden van de bedrijfsvoering, maar ook over het bevorderen van een milieubewuste levensstijl. Door naar deze nieuwe markten te gaan, brengen we niet alleen onze producten dichter bij de klant, maar ook onze kernwaarden van duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Waarom Duitsland, Spanje en Zweden?

De keuze voor deze landen was geen toeval. Elk van deze landen heeft unieke duurzaamheidsinitiatieven en prestaties die resoneren met onze kernwaarden bij Briters.

Duitsland:

Duitsland heeft een sterke focus op duurzame energie, bekend als "Energiewende", die streeft naar een uitgebreide overgang naar een duurzame energie-economie. Recentelijk heeft het land zijn inspanningen opgevoerd om hernieuwbare energiebronnen te benutten, met een aanzienlijke toename van zonne- en windenergie. Bovendien is Duitsland een van de leiders in afvalbeheer met zijn grondige afvalscheiding en recyclingprogramma's.

Spanje:

Spanje maakt indruk met zijn toewijding aan hernieuwbare energie en biodiversiteit. Het land heeft het grootste zonnepark van Europa en is een voorloper in het gebruik van zonne-energie, dankzij de overvloedige zonuren. Bovendien heeft de Spaanse regering onlangs nieuwe maatregelen geïntroduceerd, zoals het reguleren van de airconditioning in openbare ruimtes en het aanmoedigen van winkeliers om energie te besparen, wat de toewijding aan energie-efficiëntie onderstreept.

Zweden:

Zweden wordt vaak gezien als een standaard in duurzaamheid, met ambitieuze doelen om tegen 2045 een fossielvrije economie te worden. Het land is innovatief in zijn benadering van duurzaamheid, met initiatieven zoals het maken van 'groen' staal, het bevorderen van duurzame auto's, en het recyclen van plastic. Zweden's inzet voor circulaire economie, hernieuwbare energie, en duurzame stadsplanning maken het een model voor milieubewustzijn.


Door onze uitbreiding naar deze landen, sluit Briters zich aan bij de voorhoede van duurzaamheid, waarbij we onze milieuvriendelijke producten en waarden delen met gelijkgestemde gemeenschappen en bijdragen aan een wereldwijde beweging voor een gezondere planeet.

Interessant feit

Wist je dat Zweden zijn afvalrecycling zo efficiënt heeft gemaakt dat het land zelfs afval importeert om zijn recyclingfabrieken draaiende te houden? Dit benadrukt hun toewijding aan een circulaire economie en duurzaamheid.

“Bij Briters zetten we ons vol passie in voor een schonere planeet en een duurzame toekomst”

Wat dit betekent voor klanten:

Met de lancering van briters.es, briters.de, briters.se en natuurlijk briters.nl, hebben we onze voetafdruk vergroot om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten in verschillende regio's. Voor onze trouwe klanten betekent dit een naadloze ervaring, ongeacht waar je je bevindt. Of je nu in Spanje, Duitsland, België, Zweden of Nederland woont, je kunt nu gemakkelijk onze producten bestellen en genieten van dezelfde hoogwaardige dienstverlening die je van Briters gewend bent. We streven ernaar om je de beste klantervaring te bieden, waar je ook bent.

Toekomstplannen en Dankwoord:

Onze reis stopt hier niet. Terwijl we vieren wat we tot nu toe hebben bereikt, kijken we ook enthousiast naar de toekomst. We hebben plannen om onze aanwezigheid in nog meer landen uit te breiden, zodat we onze duurzame missie wereldwijd kunnen verspreiden. Aan al onze klanten, zowel oud als nieuw, willen we onze diepste dank uitspreken. Jullie onwankelbare steun en vertrouwen in Briters hebben deze uitbreiding mogelijk gemaakt. We zijn vastbesloten om aan jullie verwachtingen te blijven voldoen en ze zelfs te overtreffen. Samen bouwen we aan een duurzamere en groenere toekomst!

Veelgestelde vragen over wasstrips

Je zal vast nog wat vragen hebben over wasstrips. Daar helpen wij je graag bij! Hieronder hebben we alvast een aantal van de meest voorkomende vragen beantwoord voor je.

Vraag 1

Past het pakketje door de Brievenbus?

Ja, mocht je 1 pakket wasstrips bestellen dan past het in de brievenbus. Bij meerdere aantallen is het lastig om toch via een brievenbus pakket te verzenden (we zijn druk bezig met een oplossing hiervoor).

Vraag 2

Kan ik wasverzachter gebruiken?

Ja, dat kan. Echter raden we het niet aan. Wasverzachter is ook erg slecht voor het milieu en daarom adviseren we het niet te gebruiken in combinatie met onze wasmiddelstrips. Als je het toch wilt gebruiken, ben je in ieder geval al goed bezig door te kiezen voor onze milieuvriendelijke wasmiddelstrips.

Vraag 3

Tot hoeveel kg heb je 1 strip nodig en wanneer 2 strips?

We raden aan om 1 wasstrip te gebruiken bij een lading tot 9 kg. Als het een zwaar vervuilde lading is, raden we aan om 2 wasstrips te gebruiken.

Vraag 4

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem! We bieden een 30 dagen proefperiode aan. Als het resultaat je om welke reden dan ook niet bevalt, kun je het restant gewoon retour sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Omdat we Klarna als betaalmethode aanbieden, kun je de wasstrips eigenlijk testen zonder te betalen!

Vraag 5

Moet ik vlekken voorbehandelen?

Ja, als je extreem vieze vlekken hebt zoals grasvlekken, wijnvlekken, olievlekken, stiften, enz., raden we aan om deze vlekken altijd eerst voor te behandelen voordat je de wasmiddelstrips gebruikt. Daarna kun je de kleding gewoon wassen met onze wasmiddelstrips.

Heb je nog andere vragen over wasstrips? Geen probleem! Neem een kijkje op onze FAQ-pagina voor meer informatie. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Vele klanten gingen je al voor en zijn zeer tevreden over de producten

Kijk snel wat Briters allemaal te bieden heeft!

Samen tegen plastic afval