31 oktober 2023

Briters breidt uit naar Duitsland, Spanje en Zweden!

We zijn verheugd aan te kondigen dat Briters nu uitbreidt naar Duitsland, Spanje, en Zweden! Ontdek hoe deze stap ons helpt onze duurzame missie te verspreiden en een toekomst te creëren met minder plastic afval.

Anne Vos

Briters breidt uit!

3mins leestijd

Groot nieuws: Briters breidt uit naar Duitsland, Spanje, en Zweden! Met de lancering van briters.de, briters.es, en briters.se kunnen klanten nu ook in deze landen onze wasstrips bestellen. Dit alles in lijn met onze duurzame missie: Minder plastic afval, meer schone oceanen!

De briters beweging groeit:

Onze reis gaat niet alleen over het uitbreiden van de bedrijfsvoering, maar ook over het bevorderen van een milieubewuste levensstijl. Door naar deze nieuwe markten te gaan, brengen we niet alleen onze producten dichter bij de klant, maar ook onze kernwaarden van duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Waarom Duitsland, Spanje en Zweden?

De keuze voor deze landen was geen toeval. Elk van deze landen heeft unieke duurzaamheidsinitiatieven en prestaties die resoneren met onze kernwaarden bij Briters.Duitsland:

Duitsland heeft een sterke focus op duurzame energie, bekend als "Energiewende", die streeft naar een uitgebreide overgang naar een duurzame energie-economie. Recentelijk heeft het land zijn inspanningen opgevoerd om hernieuwbare energiebronnen te benutten, met een aanzienlijke toename van zonne- en windenergie. Bovendien is Duitsland een van de leiders in afvalbeheer met zijn grondige afvalscheiding en recyclingprogramma's.

Spanje:

Spanje maakt indruk met zijn toewijding aan hernieuwbare energie en biodiversiteit. Het land heeft het grootste zonnepark van Europa en is een voorloper in het gebruik van zonne-energie, dankzij de overvloedige zonuren. Bovendien heeft de Spaanse regering onlangs nieuwe maatregelen geïntroduceerd, zoals het reguleren van de airconditioning in openbare ruimtes en het aanmoedigen van winkeliers om energie te besparen, wat de toewijding aan energie-efficiëntie onderstreept

Zweden:

Zweden wordt vaak gezien als een standaard in duurzaamheid, met ambitieuze doelen om tegen 2045 een fossielvrije economie te worden. Het land is innovatief in zijn benadering van duurzaamheid, met initiatieven zoals het maken van 'groen' staal, het bevorderen van duurzame auto's, en het recyclen van plastic. Zweden's inzet voor circulaire economie, hernieuwbare energie, en duurzame stadsplanning maken het een model voor milieubewustzijn.

Door onze uitbreiding naar deze landen, sluit Briters zich aan bij de voorhoede van duurzaamheid, waarbij we onze milieuvriendelijke producten en waarden delen met gelijkgestemde gemeenschappen en bijdragen aan een wereldwijde beweging voor een gezondere planeet.

Interessant feitje

Wist je dat Zweden zijn afvalrecycling zo efficiënt heeft gemaakt dat het land zelfs afval importeert om zijn recyclingfabrieken draaiende te houden? Dit benadrukt hun toewijding aan een circulaire economie en duurzaamheid.

Wat dit betekent voor klanten?

Met de lancering van briters.es, briters.de, briters.se en natuurlijk briters.nl, hebben we onze voetafdruk vergroot om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten in verschillende regio's. Voor onze trouwe klanten betekent dit een naadloze ervaring, ongeacht waar je je bevindt. Of je nu in Spanje, Duitsland, België, Zweden of Nederland woont, je kunt nu gemakkelijk onze producten bestellen en genieten van dezelfde hoogwaardige dienstverlening die je van Briters gewend bent. We streven ernaar om je de beste klantervaring te bieden, waar je ook bent.

“Bij Briters zetten we ons vol passie in voor een schonere planeet en een duurzame toekomst”

Toekomstplannen en Dankwoord

Onze reis stopt hier niet. Terwijl we vieren wat we tot nu toe hebben bereikt, kijken we ook enthousiast naar de toekomst. We hebben plannen om onze aanwezigheid in nog meer landen uit te breiden, zodat we onze duurzame missie wereldwijd kunnen verspreiden. Aan al onze klanten, zowel oud als nieuw, willen we onze diepste dank uitspreken. Jullie onwankelbare steun en vertrouwen in Briters hebben deze uitbreiding mogelijk gemaakt. We zijn vastbesloten om aan jullie verwachtingen te blijven voldoen en ze zelfs te overtreffen. Samen bouwen we aan een duurzamere en groenere toekomst!

image

1000+ REVIEWS

 • Klantenreview over Briters wasstrips
  Quotation Mark

  Via een vriendin de wasstrips van Briters ontdekt. Tot nu toe ben ik er zeer positief over. De was wordt prima schoon en scheelt veel plek in de kast. Geen grote flessen meer.

  image

  Shirley Kaldenberg

  2 apr 2024 | Google Reviews

 • Klantenreview over Briters wasstrips
  Quotation Mark

  Duurzaam, fijn product, ruikt lekker, geen gesleep meer met zware flessen. Fijn dat het mogelijk is dat het retour mag als het onverhoopt niet bevalt. Het bewaarblik is erg handig.

  image

  Janine Steeneken

  27 mrt 2024 | Google Reviews

 • Klantenreview over Briters wasstrips
  Quotation Mark

  De Britsers wasstrips zijn in één woord gewéldig: de geur is heerlijk en niet te aanwezig, de was is schoon én het scheelt heel veel plastic afval! Plus een vlotte service!

  image

  Sonja Bruggemann

  21 mrt 2024 | Google Reviews

 • Klantenreview over Briters wasstrips
  Quotation Mark

  Super fijne wasmiddel met een heerlijke frisse geur! Mijn gezinsleden wisten nooit hoeveel vloeibare of poeder wasmiddel ze moesten toevoegen bij de was, nu weten ze precies hoeveel en dat leggen ze dan in de wasmachine neer. Aan 1 strip per wasbeurt hebben wij meer dan genoeg

  image

  Willeke

  1 jan 2024 | Google Reviews

 • Klantenreview over Briters wasstrips
  Quotation Mark

  Milieubewust wassen! Een schone was met een niet overdreven frisse geur, wie wil dat nou niet. Ideaal om mee op reis te nemen, je stopt ze zo in je toilettas. Ze wegen niks. Weg met al die plastic flessen vol met water en andere troep. Gebruik Briters, de beste en goedkoopste wasstrips!

  image

  Sacorma

  8 okt 2023 | Google Reviews

Kijk wat Briters te bieden heeft!

Meer lezen

Andere interessante artikelen...

© 2024 Briters. Alle rechten voorbehouden.

Bekijk producten

Betaal later - Probeer nu voor 30 dagen