BRITERS VOORDEELWEKEN

Profiteer van mooie kortingen tot 67%

Duurzame & Betaalbare producten van Briters

Met de producten van Briters kies je voor een duurzame levensstijl zonder in te leveren op kwaliteit. Al onze producten zijn dan ook vrij van plastic en bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten. Ga samen met ons de strijd aan met onnodig plastic afval!

Met Oog op de Toekomst


085 06 01 716 ma t/m vrij van 10-17 uur

30 Dagen Proef Zonder reden retourneren

Snelle levering Binnen 1 werkdag in huis


Gewoontes zonder slecht geweten!

  • Veel beter voor het milieu
  • Beter voor je portemonnee
  • Ultra geconcentreerd
  • Altijd de juiste dosering
  • 100% plasticvrij
  • Hoge kwaliteit
  • Onze producten zijn vegan

Reacties van onze klanten:

Lees meer over Briters

24 maart 2023

Briters Shampoobars

Volledig plasticvrij je haren wassen met de shampoobars

Meer lezen >

06 januari 2023

Groene Voornemens

Wat Briters in 2023 gaat doen tegen plastic afval

Meer lezen >

25 oktober 2022

Plastic recyclen

Zouden we plastic afval moeten verbieden of is dat niet haalbaar

Meer lezen >


Veelgestelde Vragen

Met Briters willen we zoveel mogelijk gewoonte producten vervangen door plasticvrije varianten. Door over te stappen op de producten van Briters ben je verzekerd van producten zonder plastic of microplastic. Momenteel heb je de keuze uit onze wasmiddelstrips, de tooth tabs en onze shampoo bars.

Door gebruik te maken van onze plasticvrije producten weet je zeker dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst. Plastic zal namelijk nooit meer vergaan en stapelt zich alleen maar op. Hier kunnen we alleen samen een vuist tegen maken.

Meer weten over onze missie? Neem dan een kijken op deze pagina.

Om onze producten bereikbaar te maken voor iedereen willen we niet duurder zijn dan de producten die jullie al gewend zijn te gebruiken. Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen dat de overstap sneller gemaakt wordt.

Vooral onze wasmiddelstrips zijn extra scherp geprijsd omdat we gebruik maken van een ultra geconcentreerd product.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het feit of het wel of niet bevalt, wij bieden namelijk een aankoopgarantie. Mocht het toch niet het gewenste resultaat behalen dan kan je het restant gewoon retour sturen naar ons.

Omdat het gaat om gebruikersproducten is het lastig om er garantie op te geven. Om jou als koper toch de garantie te kunnen bieden dat je tevreden bent heb je bij ons altijd 30 dagen om het product rustig uit te proberen.

Als het niet bevalt kan je het restant terugsturen, we zullen dan alsnog het volledige aankoopbedrag terugstorten. Hierdoor loop je geen enkel risico met je aankoop en kan je zorgeloos overstappen naar de producten van Briters.

Voor meer informatie over verzenden en retouren kan je op deze pagina kijken.

Deze worden vanuit Nederland verzonden en zullen op werkdagen voor 16:00 besteld de volgende werkdag geleverd worden. Hierdoor heb je de producten van Briters lekker snel in huis en kan je er direct gebruik van maken. Ze worden doorgaans met DHL of PostNL verzonden.

Alle bestellingen worden vanaf €30 gratis verzonden naar zowel Nederland als België. Voor meer informatie over het verzenden en retourneren kan je terecht op deze pagina.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Klarna, VISA, American Express, PayPal of Master Card.

De ingrediënten van de Briters Wasmiddelstrips staan vermeld op de volgende pagina:
Briters Wasmiddelstrips

De ingrediënten van de Briters Tooth Tabs zijn staan vermeld op de volgende pagina:
Briters Tooth Tabs

Voor meer informatie en vragen over de gebruiksaanwijzing van de Wasmiddelstrips en de Tooth Tabs van Briters kan je ook op onderstaande pagina terecht:

Gebruiksaanwijzing